Problemløsning og ATEX miljø

Vi udarbejder problemløsninger som overholder lovgivningen i forhold til produktion i ATEX-Miljø

ATEX punkt sugearm

Problemløsning til ATEX-miljøer

Har du brug for udsugningsløsninger til håndtering af eksplosivt støv eller dampe så har vi en lang og bred erfaring med løsninger og fremgangsmåder som overholder kravene til at opfylde ATEX-direktivet.

ATEX udsugningsventilator

Modtag whitepaper om ATEX og brandsikring

Udfyld formularen til højre og modtag vores whitepaper om ATEX og brandsikring ved ventilationsløsninger direkte i din indbakke.

Du bliver på samme tid skrevet op til vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder om ATEX.

Farligt affald brocher

Er du usikker på om ATEX er en udfordring i din virksomhed?

Måske er du i tvivl om det støv eller de dampe som der skal bortsuges er eksplosive, og måske ved du bare ikke hvor du skal starte og slutte for at komme frem til hvordan du skal håndtere dette og få afklaret tingene.

Du kan selv undersøge her hvilke støvtyper der er brandfarlige og eksplosive. Alternativt kan du uforpligtende ringe til NTEK og få en snak og få svar og rådgivning om de spørgsmål du måtte have.

ATEX punkt sugearm

Hvem har ansvaret for beslutningen om ATEX

energisyn - få energirådgivning

Det er altid virksomheden der har ansvaret for at sikre sine medarbejdere og sin produktion imod en eventuel støv eller gaseksplosion. Der er mulighed for at få support og hjælp om afklaringer igennem professionelle rådgivere. Hos NTEK er vi tilhænger af, at arbejde ud fra dokumenterede forhold, derfor anbefaler vi support fra en rådgiver hvis der er tvivls spørgsmål. Vi henviser gerne til sådanne rådgivere hvis det ønskes.

Lad os hjælpe!

 

Vil du høre mere om ATEX og eksplosionsfarlig støv- og dampe?

NTEK holder fokus på at lave helhedsorienterede løsninger, som optimerer installations- og driftsomkostninger samt holder sikkerhedsniveauet i top.

Ring til NTEK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag gratis vores brochure omkring håndtering af ATEX indenfor industri- og erhverv.

Vi har sendt dig en e-mail