CTS-løsning

Vi tilbyder CTS-løsninger til styring af varme- og ventilationsanlæg.

Med et CTS-anlæg får du et intelligent system til styring af virksomhedens varme- og ventilationsanlæg. CTS er en forkortelse for Central Tilstandskontrol og Styring – og det er netop det, som det handler om. Med en CTS-løsning kan du således fra et centralt sted styre, kontrollere og overvåge, hvad der sker i flere forskellige rum og på flere forskellige anlæg. Det er enkelt og overskueligt, det er tidsbesparende, og så medvirker det til at reducere energiforbruget.

CTS-løsning med betjening via software

Når du vælger en CTS-løsning, får du et softwaresystem, hvor du via en grafisk brugerflade kan betjene de anlæg, som er tilsluttet systemet. Vi kan tilbyde løsninger med lokal betjening af anlæg eller fjernopkobling til webbaserede systemer. Her kan du via din pc, tablet eller smartphone betjene dine anlæg, håndtere alarmer og indstille og overvåge driftsparametre og driftstider.

Med et CTS-hovedcenter med betjening via et software-system får du en intelligent og brugervenlig energi-, proces- og klimastyringsløsning, der giver et godt overblik og en enkel betjening af alle dine anlæg. Overblikket betyder samtidig, at du i langt højere grad kan reducere det samlede energiforbrug.

Godt overblik giver god bygningsdrift

Når du vælger en CTS-løsning til bygningsdrift, får driftspersonalet optimale muligheder for at skabe det overblik, der sikrer, at alle bygningens anlæg kører både energieffektivt og sikkert.

Med et CTS-system får du en samlet platform til styring, regulering og overvågning af alle de discipliner, der indgår i moderne bygningsdrift. Det giver overblik og mulighed for at minimere antallet af forskellige leverandører, både til installation og efterfølgende servicering af anlæggene.

CTS-anlæg eller stand-alone automatikløsning

Udover en softwarebaseret CTS-løsning kan vi hos NTEK også tilbyde en stand-alone automatikløsning. Der er altså løsninger og muligheder for alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi vejleder gerne om den helt rigtige løsning og anvender altid udelukkende godkendte og driftssikre produkter med en lang levetid. Når du vælger en CTS- eller automatikløsning fra NTEK, er du sikker på at få en korrekt, driftssikker og energieffektiv styring, der samtidig tager hensyn til miljøet.

Hos NTEK kan vi tilbyde såvel nye CTS- og automatikløsninger som integration af nye anlæg i allerede eksisterende CTS- og automatiksystemer. Når det handler om integrationsopgaver, påtager vi os gerne projektlederrollen og sørger for, at den samlede løsning med udvidelse og ændringer af eksisterende anlæg og installationer bliver optimal i forhold til både pris og kvalitet.

Ring til NTEK