Håndtering af farligt affald

NTEK har mere end 20 års erfaring med rådgivning og løsninger til håndtering af farligt affald

Håndtering af farligt affald

Hos NTEK stræber vi efter at udvikle vores udsugningssystemer for at sikre den bedst mulige løsning til Genbrugspladser, laboratorier samt virksomheder som håndterer farligt affald. Dermed har vi mange forskellige muligheder i forhold til indretning og håndtering af farligt affald i et kemirum eller laboratorie.

Enkelt og brugervenligt

Når du arbejder i et kemirum eller lokale med giftige dampe, er det vigtigt at have et udsugningssystem som er tilpasset behovet, arbejdsgangen og måden affaldet og/ eller det giftige materiale håndteres på. NTEK har derfor udviklet effektive løsninger og udstyr til brug i det daglige arbejde og håndtering af farligt og giftigt affald, samt udsugning i kemirum og laboratorier.

Specialudviklede udsugningslåg til brug for udsugning i spændebåndsfade og tønder, er lette og simple at håndtere, eftersom de er opbygget i genbrugsplast som vejer ganske lidt. Disse låg kan etableres med manuelt eller fuldautomatisk åbne/ lukke anordning. Den fuldautomatiske funktion giver en øget sikkerhed for behandlingen/ sorteringen af affaldet, da medarbejderen har begge hænder fri under håndteringen.

 

Et enkelt tryk på en knap ved indgangen af lokalet åbner lågene og aktiverer systemet.

Udsugningssystemet kan opbygges i EX (ATEX) sikrede komponenter ved håndtering af eksplosionsfarlige dampe.

Automatisk åbne/lukke funktion i kemirummet

Hvorfor vælge automatisk åbne/lukke funktion?

Eftersom medarbejderen der er i kemirummet, oftest har farligt affald i begge hænder, så handler det om at gøre det mest effektiv og sikkert for personen som står for denne opgave. Hvis medarbejderen manuelt skal åbne og lukke lågene for at kunne sortere affaldet, kan det let ske han taber det han har i hænderne ved et uheld. Ved at automatisere lågene står alle tønder åbne og det giftige affald kan blive smidt ud med mindre risiko for at bliver tabt.

Har du brug for rådgivning og sparring omkring håndtering af farligt affald så giv NTEK et uforpligtende kald.

ATEX punkt sugearm

Tunge og skæve løft skal være fortid

NTEK har meget fokus på det gode arbejdsmiljø i kemirummene på Genbrugspladserne. 60-65% af den mængde affald der modtages i kemirummene, er malingsaffald som modtages i bøtter og spande fra 1 liter op til 20 liter, dette giver i sig selv en udfordring at håndtere.

Vores kombinerede modtager og sorteringsbord løser en del af udfordringen, da systemet hjælper til at løfte de tunge fraktioner op i en højde som giver mulighed for et korrekt løft.

Se videoen og forestil dig systemet i jeres kemirum. Systemet kan som resten af vores udstyr, tilpasses jeres måde at indrette og arbejde på.

Kontakt os og få en snak om hvordan tingene kan indrettes og løses i jeres kemirum.

Lad os hjælpe!

Vil du høre mere om håndtering af farligt affald?

Fokus er at lave helhedsorienterede løsninger, som optimerer installations- og driftomkostninger.

Ring til NTEK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag en brochure om håndtering af kemisk- og farligt affald i virksomheden.

Farligt affald brocher

Vi har sendt dig en e-mail