Jobstillinger 

Her kan du se om vi søger ansatte eller hvilke stillinger vi ønsker besat

Opslået stillinger

Rådgivende energispecialist 

Til at fortsætte den positive udvikling NTEK gennemgår, søger vi til en nyoprettet stilling en Rådgivende Energispecialist. 
Vi arbejder bredt indenfor energioptimering og energirådgivning, hvor vi oftest bliver involveret i ventilation, overskudsvarme, returvarme, reduktion af støv og partikler samt el, styring og automatik i krævende produktionsmiljøer.
Du vil typisk være ude på screeningsopgaver omkring halvdelen af din tid. Den resterende tid er du på vores kontor i gode lokaler i Birk i udkanten af Herning, hvor vi deler faciliteter med andre innovative virksomheder. Du vil også kunne benytte vores kontor i Esbjerg. Vores kunder (som vi betragter som vores samarbejdspartnere) opererer indenfor mange forskellige brancher – med en overvægt på fødevare- og medicinalbrancherne. 

Vi regner med, at du via din uddannelse og praktiske erfaring er i stand til at gennemskue komplekse installationer, så du, sammen med salgsafdelingen, kan rådgive om optimering af disse. Du er selv i stand til at udarbejde rapporter, der beskriver løsningerne for kunderne, ligesom du selv kan håndtere målinger og beregninger. Du foretager også funktions- og risikovurderinger på installationerne og ser de energioptimeringsmuligheder, der er i bestående anlæg. Vi ser meget gerne, at du også, som en mindre del af din samlede arbejdstid, er klar til selv at stå som projektleder på visse projekter.  

DIN BAGGRUND
Du har en baggrund indenfor energioptimering og energirådgivning, og vi ser meget gerne, at du har erfaring med energirådgivning og energioptimering i fødevare- og/eller medicinalbranchen i forhold til de særlige krav, der er i disse rene miljøer. Uddannelsesmæssigt er du måske maskinmester, måske med speciale i ventilation eller VVS, men vi er åben for anden relevant baggrund.
Da du vil få en udadvendt rolle som sparringspartner til salgsafdelingen, forventer vi, at du er en dygtig kommunikator, der sætter sig ind i kundens problemstilling. Du trives i en mindre og meget uformel organisation uden bureaukrati, hvor du er med i det meste, og hvor du har store frihedsgrader til at udfolde dig.  
Du arbejder struktureret og ved, at hurtig og præcis respons til kunden er væsentligt for succes. 

Du har et godt IT niveau, hvor vi forventer, at du er hjemmevandt i Excel og Outlook. Det vil være en fordel, om du kan arbejde i Autocad eller andet tegneprogram og har erfaring med beregningsprogrammer. 

VI TILBYDER
En nyoprettet stilling, hvor du får meget stort råderum og indflydelse på din dagligdag. Vi er en mindre men meget alsidig organisation, der sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at finde den optimale løsning. Vi er derfor afhængige af hinandens kompetencer og gå-på-mod og forventer, du med dit gode humør og positive tilgang til livet bidrager til at opretholde det gode arbejdsmiljø, vi har i huset. Du styrer selv din tid og får de rammer, der skal til for, at du kan udfolde dig. Løn og personalegoder aftales individuelt i forhold til din baggrund og ønsker.  

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via LundHR. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter når vi har den rette. Alle spørgsmål om stillingen rettes til Flemming Lund på mail eller telefon  

Stillingen kan søges gennem LundHR og du kan lære mere om NTEK på vores LinkedIn profil eller på vores Youtube.

I denne korte video kan du få et indtryk af måden vi arbejder på:
Kontakt Flemming Lund hvis du har spørgsmål omkring stillingen

Vi er her for at hjælpe!

Har du nogle spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, så udfyld endelig formularen herunder.
Vi besvarer din henvendelse indenfor 24 timer.

15 + 5 =

NTEK ApS

Energioptimering og Ventilationsløsninger

Vi er klar ved telefonerne!

Hvad end det er ventilationer, fødevarer, farligt affald eller ATEX

Så har vi med vores mange års erfaring, alitd mulighed for i fællesskab, at udvikle en løsning eller hjæper jer med at optimere jeres energibesparelser og dermed også driftomkostninger.

Ring til NTEK