Ledige jobs

Her kan du se, om vi lige nu har ledige jobs. Du er også altid velkommen til at søge uopfordret.

Ledige stillinger

Ventilationstekniker

Vi har brug for dig, der kan besigtige vores industrikunders energi- og ventilationsanlæg, foretage målinger på energi og luft og gennemgå styringssystemerne med henblik på at finde besparelser i energiforbruget og ofte også forbedre indeklimaet hos kunden.

På basis af dine observationer udarbejder vi en rapport til kunden, hvor konsekvenserne af en ændring i anlæggene skitseres i form af bedre indeklima og energibesparelse. 

Du vil typisk være ude på screeningsopgaver omkring halvdelen af din tid. Den resterende tid er du på vores kontor i nyindrettede lokaler i Ikast. Du vil også kunne benytte vores kontor i Esbjerg. Vi regner med, at du via din uddannelse og praktiske erfaring kombineret med en grundig oplæring kan blive en stærk sparringspartner for vores kunder og for dine kollegaer.

Hvis du har lyst og interesse, vil der også være mulighed for, at du selv bliver projektleder på den praktiske udførelse af kommende installationer, men ellers overtager vores erfarne projektteam opgaven herfra. Stillingen er nyoprettet og vi er klar til at hjælpe dig med den nødvendige oplæring på de områder, hvor du måske ikke er så erfaren.

I videoen her kan du høre 4 af vores dygtige medarbejdere fortælle, hvordan de arbejder.

DIN BAGGRUND
Du er måske håndværksuddannet og har måske suppleret med en uddannelse som Ventilationstekniker, Maskinmester, Energiteknolog etc. Vigtigst er dog viljen og interessen for ventilation og energioptimering. Vi er således åbne for, at du er nyuddannet, hvis du enten på studiet har beskæftiget dig meget med ventilation eller energi, eller hvis du inden uddannelsen har arbejdet som håndværker indenfor ventilations- og energiområdet. 

Sidder du med flere års praktisk erfaring som energi- eller ventilationsrådgiver på større anlæg, uden at have den teoretiske baggrund, er det absolut ingen hindring for at søge stillingen. 

Medejer Anders Maagaard siger: ”Vi vægter gode kommunikationsevner, initiativ, vilje og evne til at tilegne sig viden og personlighed højere end formelle uddannelser. Vi er et lille ambitiøst team, hvor vi hjælper hinanden, sparrer med hinanden og spiller hinanden endnu bedre”.

Da du vil få en udadvendt rolle som sparringspartner til kunder og salgsafdelingen, forventer vi, at du er en dygtig kommunikator, der sætter sig ind i kundens problemstilling. Du trives i en mindre og meget uformel organisation uden bureaukrati, hvor du er med i det meste, og hvor du har store frihedsgrader til at udfolde dig.  
Du arbejder struktureret og ved, at hurtig og præcis respons til kunden er væsentligt for succes. 

Du har et godt IT niveau, hvor vi forventer, at du er hjemmevant i Excel og Outlook og kan formulere dig godt gennem tekst og billeder.

VI TILBYDER
En nyoprettet stilling, hvor du får meget stort råderum og indflydelse på din dagligdag. Vi er en mindre men meget alsidig organisation, der sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at finde den optimale løsning. Vi er derfor afhængige af hinandens kompetencer og gå-på-mod og forventer, du med dit gode humør og positive tilgang til livet bidrager til at opretholde det gode arbejdsmiljø, vi har i huset. Du styrer selv din tid og får de rammer, der skal til for, at du kan udfolde dig. Løn og personalegoder aftales individuelt i forhold til din baggrund og ønsker.

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Ansøgninger modtages således ikke på e-mail. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter, når vi har den rette. Alle spørgsmål vedr. stillingen sker til Flemming Lund på tlf. eller mail, idet Lund HR håndterer rekrutteringsprocessen for NTEK.

I denne korte video kan du få et indtryk af måden vi arbejder på:
Kontakt Flemming Lund hvis du har spørgsmål omkring den ønskede stilling

Vi er her for at hjælpe!

Har du nogle spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, så udfyld endelig formularen herunder.
Vi besvarer din henvendelse indenfor 24 timer.

7 + 7 =

NTEK ApS

Energioptimering og Ventilationsløsninger

Vi er klar ved telefonerne!

Hvad end det er ventilationer, fødevarer, farligt affald eller ATEX

Så har vi med vores mange års erfaring, alitd mulighed for i fællesskab, at udvikle en løsning eller hjæper jer med at optimere jeres energibesparelser og dermed også driftomkostninger.

Ring til NTEK