Ledige jobs

Her kan du se, om vi lige nu har ledige jobs. Du er også altid velkommen til at søge uopfordret.

Opslået stillinger

Energirådgiver B2B

Til at fortsætte den positive udvikling NTEK gennemgår, søger vi til en nyoprettet stilling en Energirådgiver til B2B segmentet. 
Vi arbejder bredt indenfor energioptimering og energirådgivning, hvor vi oftest bliver involveret i ventilation, overskudsvarme, indeklima, returvarme, procesudsugning samt el, styring og automatik i krævende produktionsmiljøer.
Du vil typisk være ude på screeningsopgaver omkring halvdelen af din tid. Den resterende tid er du på vores kontor i gode lokaler i Birk i udkanten af Herning, hvor vi deler faciliteter med andre innovative virksomheder. Du vil også kunne benytte vores kontor i Esbjerg. Vores kunder (som vi betragter som vores samarbejdspartnere) opererer indenfor mange forskellige brancher – med en overvægt på fødevare- og medicinalbrancherne. 

Vi regner med, at du via din uddannelse og eventuelle praktiske erfaring kombineret med en grundig oplæring er i stand til at gennemskue komplekse installationer, så du, sammen med salgsafdelingen, kan rådgive om optimering af disse.
Du bliver involveret i målinger, beregninger, udarbejdelse af rapporter til kunderne, hjemtagning af energitilskud og meget andet. Alt afhængig af din baggrund kan du også blive involveret i egentlig projektledelse på udførslen af opgaverne.

DIN BAGGRUND
Du er formentligt håndværksuddannet og har måske suppleret med en uddannelse som Maskinmester, ingeniør, energiteknolog etc. Vigtigst er dog viljen og interessen for energioptimering. Vi er således åben for, at du er nyuddannet, hvis du enten på studiet har beskæftiget dig meget med energi, eller hvis du inden uddannelsen har arbejdet som håndværker indenfor energiområdet. Sidder du med flere års praktisk erfaring som energirådgiver, uden at have den teoretiske baggrund, er det absolut ingen hindring for at søge stillingen. Medejer Anders Maagaard siger: ”Vi vægter gode kommunikationsevner, initiativ, vilje og evne til at tilegne sig viden og personlighed højere end formelle uddannelser. Vi er et lille ambitiøst team, hvor vi hjælper hinanden, sparrer med hinanden og spiller hinanden endnu bedre”.
Da du vil få en udadvendt rolle som sparringspartner til kunder og salgsafdelingen, forventer vi, at du er en dygtig kommunikator, der sætter sig ind i kundens problemstilling. Du trives i en mindre og meget uformel organisation uden bureaukrati, hvor du er med i det meste, og hvor du har store frihedsgrader til at udfolde dig.  
Du arbejder struktureret og ved, at hurtig og præcis respons til kunden er væsentligt for succes. 

Du har et godt IT niveau, hvor vi forventer, at du er hjemmevant i Excel og Outlook og kan formulere dig godt gennem tekst og billeder.

VI TILBYDER
En nyoprettet stilling, hvor du får meget stort råderum og indflydelse på din dagligdag. Vi er en mindre men meget alsidig organisation, der sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at finde den optimale løsning. Vi er derfor afhængige af hinandens kompetencer og gå-på-mod og forventer, du med dit gode humør og positive tilgang til livet bidrager til at opretholde det gode arbejdsmiljø, vi har i huset. Du styrer selv din tid og får de rammer, der skal til for, at du kan udfolde dig. Løn og personalegoder aftales individuelt i forhold til din baggrund og ønsker.  

 

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via LundHR. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter når vi har den rette. Alle spørgsmål om stillingen rettes til Flemming Lund på mail eller telefon

Stillingen kan søges gennem LundHR og du kan lære mere om NTEK på vores LinkedIn profil eller på vores Youtube.

I denne korte video kan du få et indtryk af måden vi arbejder på:
Kontakt Flemming Lund hvis du har spørgsmål omkring den ønskede stilling

Vi er her for at hjælpe!

Har du nogle spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, så udfyld endelig formularen herunder.
Vi besvarer din henvendelse indenfor 24 timer.

8 + 10 =

NTEK ApS

Energioptimering og Ventilationsløsninger

Vi er klar ved telefonerne!

Hvad end det er ventilationer, fødevarer, farligt affald eller ATEX

Så har vi med vores mange års erfaring, alitd mulighed for i fællesskab, at udvikle en løsning eller hjæper jer med at optimere jeres energibesparelser og dermed også driftomkostninger.

Ring til NTEK