Lufttæpper

Lufttæpper sikrer et godt arbejdsklima og en god økonomi

Lufttæppe med energitilskud

Lufttæpper fungerer så simpelt, at man kan sige et lufttæppe skaber en mur af luft som forhindre kold luft og træk i at komme ind, og den varme luft i at komme ud af porten.

Når man anskaffer sig et lufttæppe er det så god en forretning, at der kan ansøges – og ofte indhentes et pænt beløb i energitilskud….

En lufttæppe løsning betyder så stor besparelse på energien, at der kan ansøges om tilskud, da besparelsen på energi i form af varmetab, er så stort og let at påvise, at der ofte indhentes et klækkeligt beløb hertil.

NTEK ApS hjælper dig hele vejen igennem med at oprette en sag ved energistyrelsen, at ansøge og efterfølgende at indhente dit tilskud til løsningen.

Forinden har vi selvfølgelig udregnet og kan estimere beløbet der kan forventes indhentet fra energistyrelsen.

 

Lufttæppe til port

Hvordan fungerer det?

Lufttæpper skaber en luftbarriere mellem koldt og varmt. Den kolde ude luft forhindres i at komme ind og den opvarmede inde luft forhindres i at forsvinde ud.

Lufttæpper virker også til at beskytte indeklimaet i forbindelse med klimaanlæg, køle- og fryserum.

Lufttæppe luftbarriere

Arbejdsmiljøet kommer helt i top

lufttæppe til erhverv

Et korrekt installeret lufttæppe mindsker eller fjerner helt trækgener og skaber et komfortabelt arbejdsmiljø, samtidig med man nedsætter energitabet ved døre- og portåbninger.

Vi samarbejder med en af de førende leverandører på markedet, Tempus. Det er ikke tilfældige løsninger vi leverer fra NTEK ApS, de er gennemprøvede og tjekket af vores samarbejdspartner, som har agenturet på Frico, som er en af verdens førende indenfor lufttæpper og har blandt andet udviklet konceptet med thermozone teknologi.

Balancen har stor betydning for effekt og arbejdsmiljøet

Lufttæppet skal have en perfekt balance mellem luftmængde og lufthastighed. Det er denne balance der afgør, at lufttæppet er effektivt og samtidig behageligt at arbejde tæt på for medarbejderne.

Den perfekte balance giver færre støjgener og et perfekt indeklima. Driftsøkonomien er i top når balancen er i top, derfor skal man sørge for at have et årligt eftersyn på sit lufttæppe.

Lad os hjælpe dig med at vælge det rigtige lufttæppe.

lufttæppe og luftmængde

Følgende forhold er vigtige

Lufttæppe til butik
lufttæppe til lufthavn
    • For at sikre, at luftstrømmen når ned til gulvet med optimal hastighed er installationshøjden (ikke dør- eller portåbningen) afgørende for valget af lufttæppe.
    •  Lufttæppet skal som minimum dække den fulde bredde af åbningen (eller den fulde højde ved lodret stående lufttæppe). Vores lufttæpper tilbydes i flere forskellige længder. Til meget brede eller høje åbninger kan flere aggregater sammensættes og monteres henholdsvis ved siden af hinanden eller oven på hinanden.
    • Aggregatet skal monteres så tæt på åbningen som muligt.
    • Flere af vore lufttæpper kan leveres med varme for at hjælpe med opvarmningen af lokalet, også når porten er lukket.
    • Det er vigtigt, at trykforskellen mellem lokalet og omgivelserne ikke er for stort.

Styring
En del af vore lufttæpper har indbygget styring, til de øvrige modeller tilbyder vi separate styringer. Styringerne er som regel simple og fungerer helt automatisk når anlægget er monteret og i drift sat, men der er også muligheder for mere avancerede systemer som kan fjernstyres, kodes ind til automatisk start/stop og så videre.

Se eksempel på varmlufttæpper til indgangsparti.

Ring til NTEK