Om NTEK

BAG NTEK

Sådan startede vi

NTEK ApS er en fusionering af 2 erfarne virksomheder, MidtjyskEnergi ApS som ejes af Anders Maagaard og Konsulentsupporten som ejes af Søren Nielsen. NTEK ApS har i dag hovedkontor i Herning. Anders Maagaard er uddannet Maskinmester og har de sidste 15 år arbejdet med ledelse, energioptimering og projektledelse af energi og ventilationsprojekter til virksomheder, institutioner og kraftvarmeværker. Fokus er at lave helhedsorienterede løsninger, som optimerer installations- og driftsomkostninger. Søren Nielsen er handelsuddannet og har arbejdet med salg af tekniske projekter/ artikler som teknisk trykluft og filtre til værnemidler de sidste 32 år. De seneste 15 år, har han beskæftiget sig med ventilation til industri, omhandlende alt fra procesudsugning fra eksempelvis svejse/slibe processer, til rumventilation i alt fra fabrikshaller til kursistværelser og uddannelseslokaler.

hvem er vi

Du er altid velkommen til at række ud til os

Anders Maagaard

Projektchef & Medejer

am@ntek.dk
Tlf: +45 93 93 22 09

Anders har 15 års erfaring med energioptimering samt projektledelse af energi- og ventilationsprojekter. Anders er medejer af NTEK.

Søren Nielsen

Salgschef & Medejer

sn@ntek.dk
Tlf: +45 28 18 38 48

Søren har 32 års erfaring inden for salg af tekniske projekter og 15 års erfaring med ventilation til industrien. Søren er medejer af NTEK.

Jesper B. Vinther

Projektleder & Energirådgiver

jv@ntek.dk
Tlf: +45 93 90 18 60

Jesper er projektleder og energirådgiver. Han har flere års erfaring med energisyn og energiscreeninger. Jesper hjælper også vores erhvervskunder med at søge tilskud til energioptimeringer.
Derudover står han for ventilationsprojekter.

Vores mission
Vores mission er at levere energi- og ventilationsløsninger skræddersyet til den enkelte kunde. Hertil anvendes vores lange erfaring og vores jordnære tilgang til projekterne.
Vores filosofi
Vores filosofi er at levere gode løsninger med 100% tilfredshed. Det betyder at du som kunde har vores ord for, at vi leverer en skræddersyet løsning til dig, som du kan være tryg ved.

Udvalgte Referencer

Dem der allerede oplevet forskellen

herning værktøjs metalvarerfabrik logo
herning værktøjs metalvarerfabrik logo
Varde produktionsskole logo
Hedema logo
urskou logo
Kolding kommune logo
sevel slagteri logo
Sun Design logo
Ring til NTEK