Om NTEK

Her kan du læse mere om personerne bag NTEK
Om os
NTEK ApS

NTEK ApS er en fusionering af 2 erfarne virksomheder, MidtjyskEnergi ApS som ejes af Anders Maagaard og Konsulentsupporten som ejes af Søren Nielsen. NTEK ApS har hovedkontor på Industrivej syd 11 i Herning.

Anders Maagaard, Projektchef og partner i NTEK ApS, er uddannet Maskinmester og har de sidste 15 år arbejdet med ledelse, energioptimering og projektledelse af energi og ventilationsprojekter til virksomheder, institutioner og kraftvarmeværker. Fokus er at lave helhedsorienterede løsninger, som optimerer installations- og driftsomkostninger.

Anders er bosiddende i Sunds.

 

Søren Nielsen, Salgschef og partner i NTEK ApS, er handelsuddannet og har arbejdet med salg af tekniske projekter/ artikler som teknisk trykluft og filtre til værnemidler de sidste 32 år. De seneste 15 år, har han beskæftiget sig med ventilation til industri, omhandlende alt fra procesudsugning fra eksempelvis svejse/slibe processer, til rumventilation i alt fra fabrikshaller til kursistværelser og uddannelseslokaler.

Søren er bosiddende i Esbjerg.

Vores mission
Vores mission er at levere energi- og ventilationsløsninger skræddersyet til den enkelte kunde. Hertil anvendes vores lange erfaring og vores jordnære tilgang til projekterne.
Vores filosofi
Vores filosofi er at levere gode løsninger med 100% tilfredshed. Det betyder at du som kunde har vores ord for, at vi leverer en skræddersyet løsning til dig, som du kan være tryg ved.
Udvalgte Referencer
De har allerede oplevet forskellen
Ring til NTEK