Om NTEK

Her kan du læse mere om personerne bag NTEK

Om os

NTEK ApS

NTEK ApS er en fusionering af 2 erfarne virksomheder, MidtjyskEnergi ApS som ejes af Anders Maagaard og Konsulentsupporten som ejes af Søren Nielsen. NTEK ApS har hovedkontor på Industrivej syd 11 i Herning.

Anders Maagaard, Projektchef og partner i NTEK ApS, er uddannet Maskinmester og har de sidste 15 år arbejdet med ledelse, energioptimering og projektledelse af energi og ventilationsprojekter til virksomheder, institutioner og kraftvarmeværker. Fokus er at lave helhedsorienterede løsninger, som optimerer installations- og driftsomkostninger.

Anders er bosiddende i Sunds.

Søren Nielsen, Salgschef og partner i NTEK ApS, er handelsuddannet og har arbejdet med salg af tekniske projekter/ artikler som teknisk trykluft og filtre til værnemidler de sidste 32 år. De seneste 15 år, har hen beskæftiget sig med ventilation til industri, omhandlende alt fra procesudsugning fra eksempelvis svejse/slibe processer, til rumventilation i alt fra fabrikshaller til kursistværelser og uddannelseslokaler.

Søren er bosiddende i Esbjerg.

Søren Nielsen

Søren Nielsen

Salgschef

Søren har 32 års erfaring inden for salg af tekniske projekter og 15 års erfaring med ventilation til industrien.

Birgitte Rud

Birgitte Rud

Projektleder og serviceansvarlig

Birgitte er projektleder og serviceansvarlig. Hun sikrer gennemførelsen af projekter, samt er hun tovholder for vores ventilation kunder med at styre serviceintervaller på deres ventilationsanlæg.

Anders Maagaard

Anders Maagaard

Projektchef

Anders har 15 års erfaring med energioptimering samt projektledelse af energi- og ventilationsprojekter.

 Jesper B. Vinther

Jesper B. Vinther

Maskinmester og Energirådgiver

Jesper er Maskinmester og Energirådgiver. Han hjælper vores erhvervskunder med at søge tilskud til energioptimeringer.

Vores mission

Vores mission er at levere energi- og ventilationsløsninger skræddersyet til den enkelte kunde. Hertil anvendes vores lange erfaring og vores jordnære tilgang til projekterne.

Vores filosofi

Vores filosofi er at levere gode løsninger med 100% tilfredshed. Det betyder at du som kunde har vores ord for, at vi leverer en skræddersyet løsning til dig, som du kan være tryg ved.

Udvalgte Referencer

De har allerede oplevet forskellen

Ring til NTEK