Om NTEK

BAG NTEK

Hvem er NTEK i en kort vending

NTEK ApS er en rådgivende projektvirksomhed som er sat i verden af interesse og respekt, til at hjælpe industrivirksomheder med dokumenterede, jordnære og kompetente løsninger indenfor komplekse udsugnings- og ventilationsopgaver samt energioptimerende projekter som også rækker langt ud over løsninger til ventilation.

I dagligdagen kalder vi vores kunder for samarbejdspartnere. Ved at samle vores kompetencer, oplever vi at aflevere energi rigtige, dokumenterede og velfungerende løsninger til hele den danske industri.

Søren og Daniel fortæller om hvordan det er, at være hos NTEK

hvem er vi

Du er altid velkommen til at række ud til os

Salgs-afdeling

Søren Nielsen

Salgschef & Medejer

sn@ntek.dk
Tlf: +45 28 18 38 48

Søren har 32 års erfaring inden for salg af tekniske projekter og 15 års erfaring med ventilation til industrien. Søren er medejer af NTEK.

Daniel Jensen

Salgselev

dj@ntek.dk
Tlf: +45 93 93 17 65

Daniel er salgselev hos NTEK og hjælper vores erhvervskunder med at finde gode løsninger indenfor udsugning- og ventilation.

Projekt-afdeling 

Anders Maagaard

Projektchef & Medejer

am@ntek.dk
Tlf: +45 93 93 22 09

Anders har 15 års erfaring med energioptimering samt projektledelse af energi- og ventilationsprojekter. Anders er medejer af NTEK.

Jesper B. Vinther

Projektleder & Energirådgiver

jv@ntek.dk
Tlf: +45 93 90 18 60

Jesper er projektleder og energirådgiver. Han har flere års erfaring med energisyn og energiscreeninger. Jesper hjælper også vores erhvervskunder med at søge tilskud til energioptimeringer.
Derudover står han for ventilationsprojekter.

Rasmus Jensen

Projektleder med el-baggrund

rj@ntek.dk
Tlf: +45 22 48 38 48

Rasmus er uddannet maskinmester og elektriker. Rasmus har flere års erfaring indenfor ventilation, og er projektleder på vores energi- og ventilationsprojekter.

Claus Hangaard Hansen

Energispecialist med el-baggrund

ch@ntek.dk
Tlf: +45 40 75 93 93

Claus har uddannelse som energi-teknolog og elektriker. Claus udfører energiscreeninger samt udarbejder dokumentation til hjemtagelse af energitilskud.

IT-afdeling

Adresse
Industrivej 2c, 7430 Ikast

Vores mission
Vores mission er at levere energi- og ventilationsløsninger skræddersyet til den enkelte kunde. Hertil anvendes vores lange erfaring og vores jordnære tilgang til projekterne.
Vores filosofi
Vores filosofi er at levere gode løsninger med 100% tilfredshed. Det betyder at du som kunde har vores ord for, at vi leverer en skræddersyet løsning til dig, som du kan være tryg ved.

Udvalgte Referencer

Dem der allerede oplevet forskellen

herning værktøjs metalvarerfabrik logo
herning værktøjs metalvarerfabrik logo
Varde produktionsskole logo
Hedema logo
urskou logo
Kolding kommune logo
sevel slagteri logo
Sun Design logo
Ring til NTEK