Om NTEK

BAG NTEK

Hvem er NTEK i en kort vending

NTEK ApS er en rådgivende projektvirksomhed som er sat i verden af interesse og respekt, til at hjælpe industrivirksomheder med dokumenterede, jordnære og kompetente løsninger indenfor komplekse udsugnings- og ventilationsopgaver samt energioptimerende projekter som også rækker langt ud over løsninger til ventilation.

I dagligdagen kalder vi vores kunder for samarbejdspartnere. Ved at samle vores kompetencer, oplever vi at aflevere energi rigtige, dokumenterede og velfungerende løsninger til hele den danske industri.

hvem er vi

Du er altid velkommen til at række ud til os

Salgs-afdeling

Søren Nielsen

Salgschef & Medejer

sn@ntek.dk
Tlf: +45 28 18 38 48

Søren har 32 års erfaring inden for rådgivning og salg af tekniske projekter samt 20 års erfaring med ventilation til industrien. Som rådgivende entreprenør specialiserer Søren sig for energi optimering inden for levnedsmiddel/fødevarer virksomheder og udsugning af eksplosionsfarligt støv og dampe (ATEX) derudover håndtering og indretning af farligt affald på genbrugspladser.

Daniel Jensen

Salgskonsulent

dj@ntek.dk
Tlf: +45 93 93 17 65

Daniel er Salgskonsulent på tekniske projekter inden for udsugning, ventilation og energioptimering til industrikunder. Som udlært hos NTEK, har Daniel stort kendskab til procesoptimering og komfortventilationsløsninger til erhvervsvirksomheder. Daniel har bred erfaring indenfor erhvervsskoler, smed- og træværksteder.

Stella Bitsch Rasmussen

Salgs & Marketingskoordinator

sb@ntek.dk
Tlf: +45 22 72 93 93

Stella har 10 års erfaring inden for samarbejde- og salg til fødevareindustrien. Til daglig sidder Stella Back Office på kontoret i Ikast for salgsteamet. Stella har det daglige ansvar for vores samarbejdspartnere indenfor Farligt Affald, og tilbyder rådgivning og problemløsning til ATEX-miljø på bl.a. genbrugspladser.

Kontakt Stella direkte på telefon.

Projekt-afdeling 

Anders Maagaard

Projektchef & Medejer

am@ntek.dk
Tlf: +45 93 93 22 09

Anders er uddannet Maskinmester og Energirådgiver. Med 15 års erfaring inden for energioptimering samt projektledelse af energi- og ventilationsprojekter har han set det meste, og har brede kompetencer indenfor sit fag. Anders sidder til daglig på NTEKS-kontor i Ikast og er tovholder på alle løbende projekter. Du er velkommen til at kontakte Anders direkte.

Jesper

Jesper Bilgrav Blaabjerg

Projektleder & Partner

jb@ntek.dk
Tlf: +45 93 90 18 60

Jesper har baggrund som Automekaniker og senere uddannet Maskinmester. Til daglig er Jesper Projektleder og energirådgiver, med stor erfaring indenfor ventilation og energioptimering. Udover at være Projektleder og koordinator på komplekse ventilationsprojekter har Jesper speciale indenfor segmentet mejeri og fødevareproduktion.

 

Rasmus Jensen

Projektleder & Partner

rj@ntek.dk
Tlf: +45 22 48 38 48

Rasmus er uddannet Elektriker og Maskinmester. Rasmus har flere års erfaring indenfor dimensionering og beregninger af ventilationsbehov, kvalitetssikring, tidsstyring og indkøb. Rasmus er projektleder og udvikler på vores energi- og ventilationsprojekter fra start til slut.

Jesper

Claus Hangaard Hansen

Energispecialist med el-baggrund

ch@ntek.dk
Tlf: +45 40 75 93 93

Claus har baggrund som elektriker og efterfølgende uddannelse som energi-teknolog og manager. Claus udfører energiscreeninger og energisyn for industrivirksomheder, samt udarbejder dokumentation til hjemtagelse af energitilskud.  Claus rådgiver også på styringsprincipper samt styringsoptimeringer indenfor procesudstyr på mejerier, fødevareindustri samt ventilationsanlæg.

Jesper

Martin Olsen

Junior Projektleder

mo@ntek.dk
Tlf: +45 25 34 93 93

Martin er vores Junior Projektleder, med baggrund som elektriker og en igangværende uddannelse som Maskinmester. Martin er tilknyttet projekter sammen med Jesper og Rasmus, hvor han bidrager med ekstra ressourcer og støtte i projektledelse. 

Bo Thyrring Pedersen

Energirådgiver

bp@ntek.dk
Tlf: +45 22 67 38 48

Bo har uddannelse som Maskinmester med speciale indenfor energi, teknologi og management.
Bo udfører bl.a. energiscreeninger og energirådgivning indenfor vores kunder og partnere i fødevareindustrien. Bo har bred erfaring i at indsamle data fra virksomheder, ved brug af vores måleudstyr, samt udarbejdelse af dokumentation og rapporter. Bo tilbyder også hjælp til hjemtagelse af energitilskud.

Helle Frølund

Projekt Assistent

hf@ntek.dk
Tlf: +45 25 77 93 93

Helle har baggrund inden for IT administration. I det daglige assisterer Helle internt og særligt projektafdelingen. Helle har ansvaret for at ajourføre vores leverandøraftaler og serviceaftaler. På kontoret i Ikast har Helle overblikket over fakturaer og er vores smilende stemme i telefonen, hvor service er i højsædet.

Adresse
Industrivej 2c, 7430 Ikast

Vores mission
Vores mission er at levere energi- og ventilationsløsninger skræddersyet til den enkelte kunde. Hertil anvendes vores lange erfaring og vores jordnære tilgang til projekterne.
Vores filosofi
Vores filosofi er at levere gode løsninger med 100% tilfredshed. Det betyder at du som kunde har vores ord for, at vi leverer en skræddersyet løsning til dig, som du kan være tryg ved.

Udvalgte Referencer

Dem der allerede oplevet forskellen

herning værktøjs metalvarerfabrik logo
herning værktøjs metalvarerfabrik logo
Varde produktionsskole logo
Hedema logo
urskou logo
Kolding kommune logo
sevel slagteri logo
Sun Design logo
Ring til NTEK