Afsug af protein pulver 

 Projekt udført april 2021

 

Vores kunde, har investeret i opgradering af deres Compound Rum, hvor forskellige pulverblandinger bliver afsækket til kunder.

Denne opgradering består i ny afsækningsmaskine fra GEA, hvor en vigtig forudsætning for afsækningen og luftkvaliteten i rummet er afsugningen hvor der bortsuges støv.

Afsugningen er lavet med referencemålinger for kapacitet og lufthastigheder fra tidligere projekter. Rørsystemer er lavet i rustfrie rør, samlet med 1935 fødevare godkendte pakninger. Afsugningen er udført eksplosionssikret i henhold til ATEX, og udtænkt således der er minimal risiko for tilstoppede systemer.

Tilvalg i dette projekt er vibratorbeslag på keglen under filtret, kegle som er spejlpoleret og med høj vinkel for minimal modstand.

 

Det afsugede pulver transporteres hen i et bigbag stativ, forberedt med separat styring med vejeceller m.m.

Projektet blev udført i koordineret tidsplan og samtidig med flere andre entrepriser, afsluttet til aftalt tid. Et godt velkørende projekt som også indeholdt FAT og SAT.

Har du spørgsmål?

93 93 11 38

Om NTEK

  • Vi foretager målrettet energirådgivning ift. besparelser generel drift, maskiner, varmepumper, lyskilder drift anlæg mv.
  • Vi hjælper med at indhente energitilskud til alle typer industriprojekter.
  • Vi udfører målinger til intern og ekstern dokumentation – fx dokumentation til myndigheder.
  • Vi understøtter erhverv med projektering og industrielle ventilationsløsninger, herunder projektledelse og montage.
Ring til NTEK