FGU Århus – Rumventilation/ udsugning metalværksted

Århus produktionsskole skal som alle andre produktionsskoler i Danmark, indgå i det nye FGU. Det betyder, at der skal foretages ændringer på skolen som i mange tilfælde, vil kræve mere plads på værkstederne da det nye FGU bliver mere målrettet på aktiviteter på forskellige værksteder som metal, træ, auto osv.

NTEK har hjulpet Århus produktionsskole til at blive klar til et forventet rykind med opstart den 1 august 2019 hvor FGU går i luften.

Århus produktionsskole havde i forvejen værksteder, men skulle flytte til ny lokation hvor man ønskede at genbruge så meget som muligt af det udstyr man havde. NTEK har derfor rådgivet og være vejledende for at opnå en god løsning som samtidig tog hensyn til budgetter, og resultatet er blevet godt.

 

Rumventilation

Til metalværkstedet er der genbrugt og monteret et eksisterende udsugningsanlæg samt punktsuge arme. Der er indkøbt nyt rumventilationsanlæg til metalværkstedet.

NTEK har desuden været med indover tilpasning af ventilation i køkkenet samt andre lokaler således disse også er indreguleret og tilpasset i dag. 

 

Værkstederne er oppe at køre og fuldt funktionsdygtige.

Det er FGU leder Claus Bentzen, som har forestået projektet for FGU Århus.

 

Mangler din virksomhed også vejledning til hvor der kan spares energi og opnås energitilskud? Så læs videre om energirådgivning fra NTEK?

 

 

Har du spørgsmål?

93 93 11 38

Om NTEK

  • Vi foretager målrettet energirådgivning ift. besparelser generel drift, maskiner, varmepumper, lyskilder drift anlæg mv.
  • Vi hjælper med at indhente energitilskud til alle typer industriprojekter.
  • Vi udfører målinger til intern og ekstern dokumentation – fx dokumentation til myndigheder.
  • Vi understøtter erhverv med projektering og industrielle ventilationsløsninger, herunder projektledelse og montage.
Ring til NTEK