Kyocera Unimerco – Energioptimering

Kyocera Unimerco arbejder løbende for at reducere deres energiomkostninger og samtidig fastholde høj kvalitet i services og leverancer af skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Derfor har MidtjyskEnergi og Kyocera gennemgået muligheden for at energi-optimere et nyt køleanlæg til processen.

Analysen af køleanlægget har vist, at der er væsentlige besparelser forbundet med energirigtig opbygning af det nye køleanlæg. Resultatet bliver at udskifte et konventionelt køleanlæg med et køleanlæg med frikøling.

Med denne løsning vil anlægget kunne lave billigere køling i op til 80 % af året og herigennem spare Kyocera for væsentlige energiomkostninger til proceskøling.

Administrator for Facilities Maintenance, Kristian Mikkelsen udtaler: ”Den nye energioptimerede løsning vil sikre os løbende energibesparelser og samtidig får vi mindre vedligehold end tidligere”.

Læs mere om mulighederne for energioptimering

Har du spørgsmål?

93 93 11 38

Om NTEK

  • Vi foretager målrettet energirådgivning ift. besparelser generel drift, maskiner, varmepumper, lyskilder drift anlæg mv.
  • Vi hjælper med at indhente energitilskud til alle typer industriprojekter.
  • Vi udfører målinger til intern og ekstern dokumentation – fx dokumentation til myndigheder.
  • Vi understøtter erhverv med projektering og industrielle ventilationsløsninger, herunder projektledelse og montage.
Ring til NTEK