Langelands Forsyning – Udsugnings kemirum

– Support til energioptimering og ventilationsløsninger

Langeland Forsyning har netop opført et ny kemihus/ velfærdshus på deres genbrugsplads i Lejbølle. Bygningen indeholder ud over modtage og sorteringsområde til Farlig affald, også lager samt en velfærdsbygning til medarbejderne.

NTEK`s leverance har indeholdt komplet ventilation til Farlig affald området, indeholdt udsugningslåg til fraktionstønder samt udsugningskabiner til 660 ltr. Containere.

Herudover er der blevet fremstillet et em fang til at bortsuge oliedampe fra det eksisterende oliekar som man har bibeholdt fra tidligere installation, samt er der udviklet et udsugningslåg til en anden affaldscontainer i special mål.

Til velfærdsområdet er der leveret en luft til vand varmepumpe system til brug for opvarmning af bygningen med gulvvarme samt til varmt vand til badefaciliteter.

Systemet kræver ingen tilslutning af varmtvand fra fjernvarme eller andet, men producerer udelukkende varme ved at genbruge den varme der suges ud fra bygningen i et højeffektivt system.

Systemet er perfekt til bygninger hvor der ikke er mulighed for at tilføre varmt vand til et varmesystem.

Det er Jeanette Rasmussen hos Langelands Forsyning der har drevet projektet for Langelands Forsyning.

Har du spørgsmål?

93 93 11 38

Om NTEK

  • Vi foretager målrettet energirådgivning ift. besparelser generel drift, maskiner, varmepumper, lyskilder drift anlæg mv.
  • Vi hjælper med at indhente energitilskud til alle typer industriprojekter.
  • Vi udfører målinger til intern og ekstern dokumentation – fx dokumentation til myndigheder.
  • Vi understøtter erhverv med projektering og industrielle ventilationsløsninger, herunder projektledelse og montage.
Ring til NTEK