Fredericia kommune – Ny Genbrugsplads

– Fredericia genbrugsplads

NTEK har som underleverandør til hovedentreprenøren, leveret komponenter samt rådgivning og sparring til Fredericia kommunes nye Genbrugsplads på Nordre Kobbelvej.

Løsningen indeholder ud over ventilationsanlæg og trykluftkompressor, vores udsugningslåg til manuel brug og udsugningskabiner med automatiske åben/ lukke funktion af lågene. Både udsugningslågene med transparente låg og udsugningskabinerne, er opbygget i Genbrugsplast.

Til inddæmning af fraktionen ”Ukendt farligt affald” samt 2 andre M-Bokse, er der etableret et lamelforhæng til at inddæmme disse fraktioner. Lågene er konstant åbne således der bortsuges farlige dampe fra inddæmningen hele tiden og dampene når derfor ikke at ophobe sig under låget på M-Boksen.

Endeligt er der leveret et komplet nyt modtager-/sorteringsbord system med hæve og sænke funktion. Også her er der brugt så meget Genbrugsplast som muligt, hvilket gør løsningen bæredygtig samtidig med det højner arbejdsmiljøet i kemirummet med muligheden for at opnå den perfekte arbejdshøjde for medarbejderen når der skal sorteres.

Hos Fredericia kommune er det Poul Møller som har drevet projektet.

Har du spørgsmål?

93 93 11 38

Om NTEK

  • Vi foretager målrettet energirådgivning ift. besparelser generel drift, maskiner, varmepumper, lyskilder drift anlæg mv.
  • Vi hjælper med at indhente energitilskud til alle typer industriprojekter.
  • Vi udfører målinger til intern og ekstern dokumentation – fx dokumentation til myndigheder.
  • Vi understøtter erhverv med projektering og industrielle ventilationsløsninger, herunder projektledelse og montage.
Ring til NTEK