Sevel Slagteri – Energioptimering

Sevel Slagteri er et topmoderne slagteri, som beskæftiger sig med slagtninger af søer til eksport, samt retur slagtninger af grise og kreaturer til private.

Sevel Slagteris vision er at udnytte den teknologiske udvikling og effektivisere vores produktion, så de til stadighed er i stand til at levere produkter i højeste kvalitet på et konkurrencedygtigt niveau.

Sevel Slagteri A/S blev grundlagt i 1976 og har således i mere end 30 år forsynet det hjemlige og udenlandske marked med kvalitetsprodukter.

Production Manager, Christian Schmidt har sammen med resten af ledelsen valgt at investere i energioptimerede løsninger til slagteriet, med det fokus at være miljøbevidste og udnytte tilgængelig overskudsvarme fra køleanlæg. Samtidig er belysning, ventilation- køle- og frostanlæg optimeret.

Læs også om de nye regler for overskudsvarme.

Projekterne er udarbejdet i samarbejde med MidtjyskEnergi og reducerer årligt energiforbruget op til 30 %.

 

Christian Schmidt udtaler:

“Vores energiprojekter er godt for miljøet og samtidig reduceres de årlige energiomkostninger væsentligt. Vi er glade for samarbejdet og de fundne løsninger”.

Alle cases og projekter har samtidig opnået tilskud efter energispareordningen.

Har du spørgsmål?

93 93 11 38

Om NTEK

  • Vi foretager målrettet energirådgivning ift. besparelser generel drift, maskiner, varmepumper, lyskilder drift anlæg mv.
  • Vi hjælper med at indhente energitilskud til alle typer industriprojekter.
  • Vi udfører målinger til intern og ekstern dokumentation – fx dokumentation til myndigheder.
  • Vi understøtter erhverv med projektering og industrielle ventilationsløsninger, herunder projektledelse og montage.
Ring til NTEK