Smart powerstik løsning med automatiske spjæld

Vi bruger for meget strøm… hjælp os med at finde muligheder

Dansk industri har mega fart på. Der produceres for fuld power og elmåleren pisker afsted sammen med produktionsmaskinerne. Den sorte industri svejser og sliber mange steder i døgndrift for at kunne følge med efterspørgslen, og i kampens hede kan det være svært også at have fokus på energiforbruget.  

Når vi henvender os til produktionschefer, bygningsansvarlige og direktører, så kan det næsten være svært at få lov at komme ind og se på mulighederne for at hjælpe med at dæmpe elforbruget.

De har alle sammen haft tankerne på energiforbruget ind imellem, og kan se på elregninger at det går stærkt, for stærkt.

Læs herunder hvad din virksomhed kan spare med en Smart powerstik løsning med automatiske spjæld

 

Spændende muligheder

Når vores konsulenter gang på gang kan melde tilbage til kunderne, at de har fundet spændende muligheder for at spare energi, samtidig med produktionen kan fortsætte med at producere i samme omfang, så er det fordi de har produktionsindsigt og ved hvad der kan pilles ved og hvad der ikke kan pilles ved. 

De har prøvet mange forskellige situationer i mange forskellige produktionsmiljøer og de har set resultaterne sort på hvidt.

 

I NTEK kan vi bare noget med Overskudsvarme

Hver gang vi sparer vores kunder på kw-forbruget er det en sejer for både kunden, miljøet og NTEK.

Kunden sparer penge på bundlinjen, miljøet får det bedre og vores medarbejdere hos NTEK, ja de får igen bekræftet at de kan deres arbejde når de afleverer et godt projekt hvor alle er glade.

Et Smart powerstik er et ombygget CE-Stik, hvor produktions-maskinen er tilsluttet.

Energioptimering med 3 år tilbagebetaling
Energioptimering med 3 år tilbagebetaling

Har du spørgsmål?

93 93 11 38

Om NTEK

  • Vi foretager målrettet energirådgivning ift. besparelser generel drift, maskiner, varmepumper, lyskilder drift anlæg mv.
  • Vi hjælper med at indhente energitilskud til alle typer industriprojekter.
  • Vi udfører målinger til intern og ekstern dokumentation – fx dokumentation til myndigheder.
  • Vi understøtter erhverv med projektering og industrielle ventilationsløsninger, herunder projektledelse og montage.

Smart Power stik og automatspjæld er en rigtig god investering…

Svejs-/ slibeproduktioner, træbearbejdningsvirksomheder og CNC-bearbejdninger, kan alle med fordel gøre brug af Smart power stik samt automatiske spjæld ved deres maskiner og svejse/slibe steder.

Der er en meget simpel funktion indbygget i CE-stikket, som måler når der er et ampereforbrug. Altså når CNC-maskinen, svejseapparatet eller en anden produktionsmaskine, som er tilsluttet CE-stikket, er i drift.

 

Automatisk spjæld

På udsugningsrøret der tilsluttes den enkelte maskine eller punktsugearm, monteres et automatisk spjæld. Et automatisk spjæld er et spjæld, som via signal fra for eksempel et Smart powerstik, åbner og lukker alt efter hvilket signal det får.

De to komponenter udgør et sæt som arbejder sammen og kan sikre en meget stor besparelse på kw-forbruget i enhver virksomhed, uden undtagelser.

automatisk spjæld
Monteret automatisk spjæld

Systemet fungerer således, at når operatøren starter CNC-maskinen eller trykker på svejsehåndtaget, så giver Smart powerstikket signal op til det automatiske spjæld, som så åbner op for udsugningen. Når operationen er færdig og der ikke kan måles ampereforbrug længere, så lukker det automatiske spjæld, og der suges ikke længere ud.

Ventilatoren skal dermed køre mindre og langsommere hvilket sparer kw, og der suges ej heller varme ud fra produktionen, som skal erstattes med ny opvarmet luft – dermed spares der også her kw.

Alt i alt en super god investering med en meget kort tilbagebetalingstid i forhold til investeringen.

 

Investeringen er så attraktiv, at der ydes et klækkeligt energitilskud
til implementeringen af løsningen

NTEK hjælper med et estimat på løsningen hvor alt er belyst fra start til slut.  Altså kender du hele økonomien i at gennemføre et projekt og NTEK gør alt det praktiske for dig.

Sæt i gang og tag kontakt til en af vores konsulenter, som kigger uforpligtende forbi din virksomhed…

Vil du høre mere om Smart powerstik ?

– Eller har du andre spørgsmål til energitilskud, energioptimering? Så står vi klar til at rådgive dig på +45 93 93 11 38.
Du kan naturligvis også vælge at kontakte os via kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Ring til NTEK