Radiatorer og godt indeklima

Bruger du dine radiatorer ekstra meget i vinterperioden, fordi du fryser rigtig meget?
 
Vi har for lidt tid siden lavet et Energisyn hos en kunde, som oplevede at flere medarbejdere sad med radiatorer under kontorbordene, fordi det trak og føltes koldt. 
 
Vi opdagede under forløbet via termografibilleder at der egentlig var varmt nok inde i rummet, men der var træk fra et utæt loft. Ved at isolere loftet ville det skabe en besparelse på 15% samt at medarbejderne ville igen have et godt indeklima.
 
Vi ønsker et samarbejde med vores kunder der består af loyalitet, tryghed og tillid.
 
På termografibilledet, er der i det laveste højre hjørne den laveste temperatur, i det øverste højre hjørne er der den højeste temperatur og i venstre hjørne er der den temperatur for centerpunktet på fotoet. De blå farver, er kulde og de røde/gule er varme. Derfor kunne vi konkludere at det var et utæt loft som skabte disse gener.
 
Hvis du eller dine medarbejdere sidder i træk, fryser og ikke har et behageligt indeklima, så skal du ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtende snak.
 
Telefon: 9393 1138
E-mail: kontakt@ntek.dk

Har du spørgsmål?

93 93 11 38

Om NTEK

  • Vi foretager målrettet energirådgivning ift. besparelser generel drift, maskiner, varmepumper, lyskilder drift anlæg mv.
  • Vi hjælper med at indhente energitilskud til alle typer industriprojekter.
  • Vi udfører målinger til intern og ekstern dokumentation – fx dokumentation til myndigheder.
  • Vi understøtter erhverv med projektering og industrielle ventilationsløsninger, herunder projektledelse og montage.
Ring til NTEK