Nye udsugningslåg og udsugningskabiner i genbrugsplast

NTEK lever blandt andet af at hjælpe industrikunder med at producere energirigtigt, for at opnå en grønnere og mere besparende drift, som kommer alle til gode. Dette højner også forventningerne til os selv i denne retning hvilket vi tager meget alvorligt.

 

Nye udsugnings komponenter til kemirum

NTEK er storleverandør af udsugningsløsninger til kemirum på genbrugspladser.
Vi møder i stigende grad ikke blot forventninger til grønne løsninger, men direkte krav i kommunernes efterspørgsel af løsninger, hvor der er taget udgangspunkt i brug af genbrugsmaterialer.

NTEK har udviklet et helt nyt produktprogram af udsugningslåg og udsugningskabiner til dette formål. Komponenterne er fantastiske i sig selv.

De er grundstammen i vores forretningsgrundlag da de opfylder vores kunders forventninger på området, det er dejligt og vi er stolte af resultatet.

Men vi har valgt ikke at stoppe her. Vi var i gang med udviklingen og der var mere at hente, også indenfor arbejdsmiljø.

Vores nye udsugningslåg til spændebåndsfade og containere kan derfor leveres enkeltvis med manuel betjening, eller man kan tilvælge en automatiseret løsning som betyder, at vi kan åbne samtlige udsugningslåg til både spændebåndsfade og udsugningskabiner på en gang ved et simpelt tryk på en knap fra medarbejderen!

På samme måde kan medarbejderen lukke alle låg blot med et enkelt tryk på knappen når han forlader kemirummet.

Udsugningslåg til kemi

Har du spørgsmål?

93 93 11 38

Om NTEK

  • Vi foretager målrettet energirådgivning ift. besparelser generel drift, maskiner, varmepumper, lyskilder drift anlæg mv.
  • Vi hjælper med at indhente energitilskud til alle typer industriprojekter.
  • Vi udfører målinger til intern og ekstern dokumentation – fx dokumentation til myndigheder.
  • Vi understøtter erhverv med projektering og industrielle ventilationsløsninger, herunder projektledelse og montage.

Hvorfor skiller vores løsninger sig positivt ud fra vores kollegaers?

Meget simpelt sagt, vi har haft interessen indenfor affald og genbrug i mange år, hvor vi er kommet på genbrugspladser med vores løsninger.

Vi udskiller os også rent professionelt, da vores kompetencer ikke blot omhandler at lave nogle udsugningskomponenter, men i høj grad også indeholder viden og knowhow indenfor udsugning og- ventilation.

Dette giver sig til udtryk på vores måde at udforme udsugningskomponenterne på, hvordan suger vi de farlige dampe bort fra medarbejderen og kemirummet samt hvordan håndterer vi de eksplosionsfarlige dampe i vores løsningsforslag!

Vi arbejder sammen med alle interesserede i et projekt

Vores samarbejde i et ventilationsprojekt indeholder flere møder med medarbejdere, rådgivere og andre håndværkere, som tilsammen skal være med til at der bliver lavet en løsning, der både er brugbar og forsvarligt.

Dernæst kommer snakken omkring at holde et fornuftigt budget. Derfor er vores opbygning af løsninger, alle sammen udført med muligheder for at kunne tilkøbe og udvide løbende over tid, da vi ved at forventninger og krav til kemirum, kun bliver mere krævende over tid samtidig med at der hele tiden kommer flere fraktioner, som også kræver udsugning.

Derfor skal der vælges et udsugningssystem, som der er tænkt over, med fremtidige muligheder, så det undgås at man skal startes helt forfra igen efter en kortere årrække.

 

Skal du bygge ny genbrugsplads med et moderne kemirum, så vil vi gerne byde ind med forslag

Vi er konstant på mærkerne for at få lov til at komme med indspark og gode forslag omkring drift og løsninger af et kemirum. Hvis du giver en kop kaffe, så stiller vi altid gerne op til en snak.

Besøg vores website hvor du finder vores informationsvideo fra løsninger på genbrugspladser samt referencer.

Få hjælp til en varig løsning?

Eller skulle du have andre spørgsmål? Så står vi klar til at rådgive dig på +45 93 93 11 38.

Du kan naturligvis også vælge at kontakte os via kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Ring til NTEK