Spånsugeranlæg

Bortsugning af træstøv og spåner

Spånsugeranlæg

NTEK rådgiver, dimensionerer og opbygger spånsugeranlæg til brug for bortsugning af træspåner og træstøv fra træbearbejdningsmaskiner.

Vores professionelle løsninger bliver brugt på tømrer- og snedkerværksteder samt på uddannelsesinstitutioner, FGU-skoler, folkeskoler og så videre.

Vi bruger selvfølgelig pumper og filtre af høj kvalitet i løsningerne. Det høje undertryk sikrer at spånsugeranlægget også kan benyttes effektivt til brug for rengøring af værkstedsgulve og maskiner. NTEK tager snakken med dig på forhånd, hvor vi afklarer dine ønsker og forventninger ligesom vi altid tager udgangspunkt i en løsning som selvfølgelig opfylder gældende lovkrav til arbejdsmiljø så du sikrer dine medarbejdere og/ eller elever nogle sunde arbejdsforhold.

Du kan læse mere omkring procesventilationsløsninger på Arbejdstilsynets hjemmeside her.

Træstøv er eksplosivt og kræftfremkaldende 

Når vi udarbejder løsninger til vores kunder i træværksteder, er svævestøv vigtigt at tage stilling til i den samlede løsning. Svævestøv er det fine støv som vi ser hængende i lokalet selv med et effektivt spånsugeranlæg etableret.

Svævestøv som ligger på gulve og maskiner, hvirvles op når medarbejdere og elever bevæger sig rundt i rummet, hvis en port eller dør står åbent og vinden udefra sender vindpust ind i lokalet. Kort sagt er det svært at undgå svævestøv i et lokale hvor der arbejdes med træbearbejdningsmaskiner.

Vores anlæg kan udbygges med suge elementer som bortsuger den usunde og farlige svævestøv. Der er flere varianter og muligheder for dette som vi vender med dig under vores rådgivning.

Kontakt os for en uforpligtende snak og dialog om hvordan vi løser jeres udfordringer og forventninger.

Tal med en af vores ventilationseksperter

 
Vil du høre mere om proces- og komfort ventilation?

Vi kender lovgivningen omkring udsugnings- og ventilationssystemer, og vi sørger for at din virksomheder overholder lovkravene indenfor jeres område.

Ring til NTEK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag gratis vores brochure omkring ventilation til industri- og erhverv.

Ventilationsløsninger

Vi har sendt dig en e-mail