Historien om NTEKs logo

Iværksætterlivet handler ikke bare om at skabe en virksomhed – det handler også om at forme en identitet, der afspejler ens værdier og visioner.

Søren og Anders, to passionerede sjæle, delte en drøm om at skabe en projektvirksomhed, der ville revolutionere energisektoren gennem innovativ teknologi og miljøbevidste løsninger. Anders, med sit skarpe sind og passion for teknik og beregninger og Søren med sin passion for mennesker og miljø.

Tankerne bag navnet NTEK er en fusion mellem teknik og energi, hvor der med grøn og blågrønne farver symboliseres luft og miljø. Underlinjen er tænkt som en spire, en ikonisk indikator for innovation og fremskridt, der ender ud som et blad, der repræsenterer miljøbevidsthed. Naturens balance og energi.

Vores payoff sætning, beskriver de kompetencer og værdier NTEK gerne vil repræsentere

 • Environment
  For miljø og mennesker. Indeklima, Dufte, Klima, Støj, Fugt,
 • Ventilation
  Vi filtrerer og udskifter luften, for at optimere Environment
 • Optimization
  Systemløsninger med henblik på at optimere energiforbruget og holde energien i balancen med naturen.

EVO er en forkortelse for evolution og er betegnelsen for konstant udvikling og forbedring. – dette er vores løfte til vores kunder og samarbejdspartnere.

Den samme forkortelse bruger vi internt i NTEK, hvor disse kendetegner vores værdisæt.

 • Engagement
  Vi er engageret i det vi laver, vores opgaver, kunder og kollegaer. Vi er interesseret og dedikeret for at lave gode løsninger med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

 • Værdi
  I alt vi laver, skal vi skabe værdi. Værdi i løsninger, samarbejde, økonomi og bæredygtighed. Værdi i at gøre de rigtige ting og prioritere det værdiskabende arbejde.

 • Ordentlighed
  Fundamentet for NTEK’s forretning er ordentlighed. Gennem ordentlighed fastholder vi en god arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, gode og sunde relationer til kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Kontakt

Kontakt oplysninger

Vi tilbyder løsninger og professionel rådgivning til produktionsmiljøer indenfor fødevarer, PtX og Pharma, samt andet hvor der stilles høje krav til indeklimaet.

Med mange års erfaring kan vores indeklimaspecialister rådgive og samarbejde med jeres tekniske personale, så løsninger, krav og forventninger er sammenstemmende.

I tæt dialog hjælper vi hinanden med at udvikle nye løsninger og optimere arbejdsmiljøet for medarbejdere og udnytter jeres overskudsvarme til at opnå energibesparelser og CO2 nedbringelse. Kontakt os

Salgskonsulenter

Søren Nielsen
Head of Sales / Co- Owner
Søren Nielsen Salgschef & Medejer

Som rådgivende entreprenør med 30 års erfaring, specialiserer Søren sig for energi optimering inden for PtX, Pharma og Fødevarer virksomheder, samt ATEX-miljøer med eksplosionsfarligt støv og dampe

Tlf. +45 2818 3848

Daniel Jensen
Sales Consultant
Daniel Jensen Salgskonsulent

Daniel er konsulent på tekniske projekter inden for udsugning, ventilation og energioptimering. Daniel har ansvaret for en stor del, af vores faste samarbejdspartnere inden for fødevarevirksomheder og industri.

Tlf. +45 9393 1765

Stella Bitsch Rasmussen
Sales & Marketingscoordinator
Stella Bitsch Rasmussen Salgs & Marketingskoordinator

Med over 10 års erfaring inden for samarbejde- og salg til fødevareindustrien, er Stella vores Back Office centralt placeret i Ikast, hvor hun har overblikket over aktiviteter i Salg og Marketing.

Tlf. +45 2272 9393