Fødevare produktion

Udsugning, Ventilation og Energioptimering fødevareproduktioner

Services

Fødevare produktion


 

Fødevareproduktion

 


 

Fødevareproduktion: Udsugning, Ventilation, Energioptimering

TIL FØDEVAREPRODUKTION

NTEK har igennem utallige projekter i fødevareproduktioner, tilegnet sig vigtige kompetencer når der skal etableres komplekse udsugnings eller ventilations løsninger, herunder hvor støv og pulver skal transporteres. De komplekse installationer leveres med den afsluttede lovpligtige CE-godkendelse som derved sikrer funktionaliteten af det udførte.

Vi er som altid i vores løsninger, tro imod vores grundpolitik omkring energirigtige løsninger.

NTEK har en grøn profil som vores kompetente energieksperter hver dag udlever når de energisikrer vores løsninger inden de udføres hos vores kunder.

Vores kunder i fødevaresektoren som i høj grad er mejerier og brødfabrikker, oplever vores løsninger og fremgangsmåder som professionelle og god sparring når der skal findes løsninger på udsugning fra komplekse processer, ofte også i rød zone, og processer hvor ATEX også spiller en stor rolle i sammenhæng med at minimere støvet og derved med mulighed for at kunne nedgradere en eventuel ATEX-zone.

Et godt og veludført projekt starter altid med en uforpligtende gennemgang af projektet hvor der både sparres og vendes muligheder og forventninger til hinanden. Ring til os og aftal et møde, vi deler altid gerne ud af vores mange erfaringer og kompetencer.

udsugning
ventilator
filter
indaemning
Emfang i rustfri udførelse til vaskemaskine

Emfang i rustfri udførelse til vaskemaskine

Ring til NTEK