Projektleder – ventilation og energiløsninger

NTEK i Ikast fortsætter væksten indenfor energioptimering og større ventilationsanlæg til specielt fødevareindustrien og medicinalindustrien. Vi har derfor brug for endnu en stærk Projektleder til en nyoprettet stilling.

Du overtager projektet fra salgsafdelingen, og får det fulde ansvar for at køre det sikkert i mål. Du er således projektansvarlig, hvilket indebærer ansvar for projektering, økonomi, indkøb, tilsyn og styring.

Du vil typisk håndtere ca 5 forskellige projekter ad gangen, og da vi opererer i hele Danmark, ser du ingen problemer i at være på installationsadresserne omkring halvdelen af din tid. Den resterende tid er du primært på vores kontor i gode lokaler i Ikast. Vores kunder (som vi betragter som vores samarbejdspartnere) opererer indenfor mange forskellige brancher – med en overvægt på fødevare- og medicinalbrancherne.

Udover projektledelse ser vi også meget gerne, at du er i stand til at gennemskue komplekse installationer, så du, sammen med salgsafdelingen, kan rådgive om optimering af disse. Du foretager også funktions- og risikovurderinger på installationerne og ser de energioptimeringsmuligheder, der er i bestående anlæg.

I videoen kan du høre hvordan det er at være ansat hos NTEK:

DIN BAGGRUND
Du har en baggrund indenfor de tekniske fag som f.eks. varme, køl, ventilation, el, styring og har en god kundeforståelse, så du kan rådgive og projektere bredt. Din uddannelsesmæssige baggrund er således ikke afgørende, men vi regner med, du har en god teknisk forståelse indenfor ét eller flere af disse områder. Du er en dygtig projektleder, der forstår vigtigheden af systematik og orden, og samtidig også har en pragmatisk tilgang til opgaverne. Da du vil få en udadvendt rolle som sparringspartner til salgsafdelingen i forhold til vores samarbejdspartnere, forventer vi, at du er en dygtig kommunikator, der sætter sig ind i kundens problemstilling. Du trives i en mindre og meget uformel organisation uden bureaukrati, hvor du er med i det meste, og hvor du har store frihedsgrader til at udfolde dig.

Vi ser meget gerne, at du har erfaring med installationer i fødevare- og/eller medicinalbranchen i forhold til de særlige krav, der er i disse rene miljøer, men ellers har vi en stærk organisation, der kan klæde dig på..
Du vil få en del kontakt til danske og udenlandske leverandører af det udstyr, vi projekterer og installerer, hvorfor vi forventer, at du er i stand til at kommunikere på engelsk på fornuftigt niveau. Du har et godt IT niveau, hvor vi forventer, at du er hjemmevandt i Excel og Outlook. Det vil være en fordel, men ikke afgørende om du kan arbejde i Autocad eller andet tegneprogram og har erfaring med beregningsprogrammer.

VI TILBYDER
En nyoprettet stilling, hvor du får meget stort råderum og indflydelse på din dagligdag. Vi er en mindre men meget alsidig organisation, der sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at finde den optimale løsning. Vi er derfor afhængige af hinandens kompetencer og gå-på-mod og forventer, du med dit gode humør og positive tilgang til livet bidrager til at opretholde det gode arbejdsmiljø, vi har i huset. Du styrer selv din tid og får de rammer, der skal til for, at du kan udfolde dig. Løn og personalegoder aftales individuelt i forhold til din baggrund og ønsker.

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter når vi har den rette. Alle spørgsmål vedr. stillingen sker til Flemming Lund på tlf. eller mail, idet Lund HR håndterer hele rekrutteringsprocessen.

Om NTEK
NTEK ApS er en rådgivende projektvirksomhed, som kan håndtere hele processen fra rådgivning til installation. Vi ser det som vores mission at hjælpe industrivirksomheder med dokumenterede, jordnære og kompetente løsninger inden for udsugning og ventilation. Derudover er vi specialister inden for energioptimerende projekter. Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere. Og når vi samler vores kompetencer, kan vi aflevere energirigtige, dokumenterede og velfungerende løsninger til hele den danske industri. Vi arbejder bredt indenfor energioptimering og energirådgivning, hvor vi oftest bliver involveret i ventilation, overskudsvarme, indeklima, returvarme, procesudsugning samt el, styring og automatik i krævende produktionsmiljøer. Vores kunder opererer i alle grene af industrien. Ofte omfattes ATEX i fødevare/ levnedsmiddel- og medicinal industrien. Vores unikke tilgang til løsninger indeholder kompetencer som omfatter energirådgivning med forudgående screeninger. En bred produktionsforståelse sikrer vores kunder grundig gennemarbejdede, solide fremtidssikrede løsninger. NTEK er desuden markedsførende og en foretrukken samarbejdspartner indenfor indretning og etablering af udsugnings og håndteringssystemer til bygninger og lokaler med farligt affald. Konceptet indeholder selvudviklede udsugningslåg og kabiner til spændebåndsfade og 660 liter containere, samt specialudviklede spildolieanlæg.