Book et møde med en konsulent.

Søren Nielsen
Head of Sales / Co- Owner
Søren Nielsen Salgschef & Medejer

Søren har 32 års erfaring inden for rådgivning og salg af tekniske projekter samt 20 års erfaring med ventilation til industrien. Som rådgivende entreprenør specialiserer Søren sig for energi optimering inden for levnedsmiddel/fødevarer virksomheder og udsugning af eksplosionsfarligt støv og dampe (ATEX) derudover håndtering og indretning af farligt affald på genbrugspladser.

Tlf. +45 2818 3848

Daniel Jensen
Salgskonsulent
Daniel Jensen Salgskonsulent

Daniel er Salgskonsulent på tekniske projekter inden for udsugning, ventilation og energioptimering til industrikunder. Som udlært hos NTEK, har Daniel stort kendskab til procesoptimering og komfortventilationsløsninger til erhvervsvirksomheder. Daniel har bred erfaring indenfor erhvervsskoler, smed- og træværksteder.

Tlf. +45 9393 1765

Stella Bitsch Rasmussen
Salgs & Marketingskoordinator
Stella Bitsch Rasmussen Salgs & Marketingskoordinator

Stella har 10 års erfaring inden for samarbejde- og salg til fødevareindustrien. Til daglig sidder Stella Back Office på kontoret i Ikast for salgsteamet. Stella har det daglige ansvar for vores samarbejdspartnere indenfor Farligt Affald, og tilbyder rådgivning og problemløsning til ATEX-miljø på bl.a. genbrugspladser.

Kontakt Stella direkte på telefon.
Tlf. +45 2272 9393

Projekt-afdeling

Anders Maagaard
CEO / Head of Projects
Anders Maagaard

Anders er uddannet Maskinmester og Energirådgiver. Med 15 års erfaring inden for energioptimering samt projektledelse af energi- og ventilationsprojekter har han set det meste, og har brede kompetencer indenfor sit fag.

Anders sidder til daglig på NTEKS-kontor i Ikast og er tovholder på alle løbende projekter.

Du er velkommen til at kontakte Anders direkte.

Tlf. +45 9393 2209

Jesper Bilgrav Blaabjerg
Projektleder / Partner
Jesper Bilgrav Blaabjerg

Jesper har baggrund som Automekaniker og senere uddannet Maskinmester. Til daglig er Jesper Projektleder og energirådgiver, med stor erfaring indenfor ventilation og energioptimering.

Udover at være Projektleder og koordinator på komplekse ventilationsprojekter har Jesper speciale indenfor segmentet mejeri og fødevareproduktion.

Tlf. +45 9390 1860

Rasmus Jensen
Projektleder / Partner
Rasmus Jensen NTEK

Rasmus er uddannet Elektriker og Maskinmester. Rasmus har flere års erfaring indenfor dimensionering og beregninger af ventilationsbehov, kvalitetssikring, tidsstyring og indkøb.

Rasmus er projektleder og udvikler på vores energi- og ventilationsprojekter fra start til slut. Du er velkommen til at kontakte Rasmus direkte.

Tlf. +45 2248 3848

Claus Hangaard Hansen
Energispecialist med el-baggrund
Claus Hangaard Hansen

Claus har baggrund som elektriker og efterfølgende uddannelse som energi-teknolog og manager. Claus udfører energiscreeninger og energisyn for industrivirksomheder, samt udarbejder dokumentation til hjemtagelse af energitilskud.
Claus rådgiver også på styringsprincipper samt styringsoptimeringer indenfor procesudstyr på mejerier, fødevareindustri samt ventilationsanlæg.

Tlf. +45 4075 9393

Bo Thyrring Pedersen
Energirådgiver
Bo Thyrring Pedersen

Bo har uddannelse som Maskinmester med speciale indenfor energi, teknologi og management.Bo udfører bl.a. energiscreeninger og energirådgivning indenfor vores kunder og partnere i fødevareindustrien. Bo har bred erfaring i at indsamle data fra virksomheder, ved brug af vores måleudstyr, samt udarbejdelse af dokumentation og rapporter. Bo tilbyder også hjælp til hjemtagelse af energitilskud.

Tlf. +45 2267 3848

Helle Frølund
Projekt Assistent
Helle Frølund

Helle har baggrund inden for IT administration. I det daglige assisterer Helle internt og særligt projektafdelingen. Helle har ansvaret for at ajourføre vores leverandøraftaler og serviceaftaler.

På kontoret i Ikast har Helle overblikket over fakturaer og er vores smilende stemme i telefonen, hvor service er i højsædet.

Tlf. +45 2577 9393

Martin Olsen
Junior Projektleder
Martin Olsen

Martin er vores Junior Projektleder, med baggrund som elektriker og en igangværende uddannelse som Maskinmester.

Martin er tilknyttet projekter sammen med Jesper og Rasmus, hvor han bidrager med ekstra ressourcer og støtte i projektledelse.

Tlf. +45 2534 9393

Få en personlig konsultation.