Rådgivning og Løsningsforslag

Vi holder dig opdateret omkring lovkrav indenfor erhvervs- og industriventilation

ARBEJDSMILJØ
NTEK arbejder ud fra dokumenterede facts når vi fremlægger vores løsningsforslag. Vores lange erfaring sammenholdt med udarbejdelse af målinger og overvågninger af eksisterende processer og arbejdsgange i produktionen, gør at du som kunde får kvalificerede løsningsforslag som er blevet vendt og diskuteret med implicerede lige fra ledelsen til de medarbejdere som står midt i arbejdsprocessen hver dag.

Et samarbejde med NTEK om opsætning af industriventilation, sikrer at din virksomhed får lavet løsninger ud fra dokumenterede facts og ikke løse antagelser.

SPÅNSUGERANLÆG
NTEK rådgiver, dimensionerer og opbygger spånudsugningsanlæg til brug for bortsugning af spåner og støv fra træbearbejdningsmaskiner. Vores professionelle løsninger bliver brugt på tømrer- og snedkerværksteder samt på uddannelsesinstitutioner som FGU-skoler, folkeskoler og tekniske skoler.

Vi bruger pumper og filtre af høj kvalitet til løsningerne. Undertrykket i anlægget har betydning for, om spånsugeranlægget som en vigtig benefit, kan benyttes effektivt til brug for rengøring af værkstedsgulve og maskiner. NTEK tager snakken med dig på forhånd, hvor vi afklarer dine ønsker og forventninger ligesom vi altid tager udgangspunkt i en løsning som selvfølgelig opfylder gældende lovkrav til arbejdsmiljø så du sikrer dine medarbejdere og/ eller elever sunde arbejdsforhold.

RÅDGIVNING TIL MERE END BLOT VENTILATION
NTEK er meget mere end et ventilationsfirma. Vi har ekspertiser der spænder bredt. Vores kompetencer indeholder udover løsninger til udsugning og ventilation i industrien, også rådgivning og udførelse af energioptimeringer og energisyn. Vores energirådgivere skiller sig ud, ved udover at drive og gennemføre ventilationsprojekter, også at besidde bred produktionsforståelse der er opbygget igennem mange år. Viden indenfor produktionsteknologi, varme/ køle funktioner, styringer, produktionsmaskiner og daglig drift er typisk en del af deres hverdag.

Rådgivning og Løsningsforslag
Snak med en ekspert Jesper

Hvad kan NTEK gøre for din virksomhed?

Bedre ventilation

Har du behov for bedre ventilation og en mere effektiv udsugning i din virksomhed?

Energioptimering

Er du interesseret i en energioptimering, der kan reducere de samlede energiomkostninger?

Rådgivning

Har du brug for rådgivning om korrekt håndtering af farligt affald og den rigtige indretning af kemirum?

Håndtering af udsugningen

Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere udsugningen i rum med gas, dampe eller brandfarligt støv (Atex)?

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for at få rådgivning og svar på dine spørgsmål. Hos NTEK er vi eksperter inden for energi, ventilation, ATEX og farligt affald.

Få kontakt til vores rådgivere allerede nu

Salgskonsulenter

Søren Nielsen
Head of Sales / Co- Owner
Søren Nielsen Salgschef & Medejer

Søren har 32 års erfaring inden for rådgivning og salg af tekniske projekter, samt 20 års erfaring med ventilation til industrien.

Tlf. +45 2818 3848

Daniel Jensen
Salgskonsulent
Daniel Jensen Salgskonsulent

Daniel er Salgskonsulent på tekniske projekter inden for udsugning, ventilation og energioptimering til industrikunder.

Tlf. +45 9393 1765

Stella Bitsch Rasmussen
Salgs & Marketingskoordinator
Stella Bitsch Rasmussen Salgs & Marketingskoordinator

Stella har 10 års erfaring inden for samarbejde- og salg til fødevareindustrien. Til daglig sidder Stella Back Office på kontoret.

Tlf. +45 2272 9393