Kontakt

Kontakt oplysninger

Vi tilbyder løsninger og professionel rådgivning til produktionsmiljøer indenfor fødevarer, PtX og Pharma, samt andet hvor der stilles høje krav til indeklimaet.

Med mange års erfaring kan vores indeklimaspecialister rådgive og samarbejde med jeres tekniske personale, så løsninger, krav og forventninger er sammenstemmende.

I tæt dialog hjælper vi hinanden med at udvikle nye løsninger og optimere arbejdsmiljøet for medarbejdere og udnytter jeres overskudsvarme til at opnå energibesparelser og CO2 nedbringelse.

Hvem er NTEK i en kort vending

NTEK ApS er en rådgivende projektvirksomhed, der er sat i verden af interesse og respekt til at hjælpe komplekse produktionsvirksomheder med dokumenterede, jordnære og kompetente løsninger indenfor udsugnings- og ventilationsopgaver samt energioptimerende projekter, som også rækker langt ud over løsninger til ventilation.

I dagligdagen kalder vi vores kunder for samarbejdspartnere. Ved tæt sparring udvikler vi i fællesskab gode effektive løsninger.

Salgskonsulenter

Søren Nielsen
Head of Sales / Co- Owner
Søren Nielsen Salgschef & Medejer

Søren er medejer af NTEK ApS og er handelsuddannet med speciale i salg af tekniske løsninger og projekter.

Som rådgivende entreprenør med 30 års erfaring, specialiserer Søren sig for energi optimering inden for PtX, Pharma og Fødevarer virksomheder, samt ATEX-miljøer med eksplosionsfarligt støv og dampe

Søren tilbyder også sin ekspertise inden for håndtering og indretning af farligt affald på genbrugspladser.

Tlf. +45 2818 3848

Daniel Jensen
Sales Consultant
Daniel Jensen Salgskonsulent

Daniel er konsulent på tekniske projekter inden for udsugning, ventilation og energioptimering.

Som udlært hos NTEK, har Daniel stort kendskab i arbejdet med procesoptimering og komfortventilationsløsninger og har ansvaret for en stor del, af vores faste samarbejdspartnere.

Daniel har bred erfaring indenfor produktionsmiljøer i særligt fødevareindustrien og industrivirksomheder.

Tlf. +45 9393 1765

Stella Bitsch Rasmussen
Sales & Marketing Coordinator
Stella Bitsch Rasmussen Salgs & Marketingskoordinator

Med over 10 års erfaring inden for samarbejde- og salg til fødevareindustrien, er Stella vores Back Office centralt placeret i Ikast, hvor hun har overblikket over aktiviteter i Salg og Marketing.

Hun leder effektivt samarbejdet med vores partnere inden for Farligt affald og specialisere sig i ATEX-miljø løsninger og totalindretninger, særligt på genbrugspladser.

Kontakt gerne Stella direkte

Tlf. +45 2272 9393

Projekt-afdeling

Anders Maagaard
CEO/ Co- Owner
Anders Maagaard

Anders er medejer af NTEK og er uddannet Maskinmester og Energirådgiver.

Med 15 års erfaring inden for energioptimering samt projektledelse af energi- og ventilationsprojekter har han set det meste, og har brede kompetencer indenfor sit fag.Anders er tovholder på alle løbende projekter.

Tlf. +45 9393 2209

Jesper Bilgrav Blaabjerg
Head of Projects / Partner
Jesper Bilgrav Blaabjerg

Jesper har baggrund som Automekaniker og senere uddannet Maskinmester.

Jesper Projektleder og energirådgiver, med stor erfaring indenfor ventilation og energioptimering.

Jesper har speciale indenfor segmentet mejeri og fødevareproduktion.

Tlf. +45 9390 1860

Claus Hansen
Project Manager / Energy Consultant
Claus Hangaard Hansen

Claus er uddannelse som energiteknolog og manager. Claus har speciale indenfor gennemførelse af Energiscreeninger samt ventilationsprojekter.

Claus er Projektleder og rådgiver kunder indenfor styringsprincipper samt styringsoptimeringer af procesudstyr på særligt mejerier.

Tlf. +45 4075 9393

Helle Frølund
Project Assistant
Helle Frølund

Helle har baggrund inden for IT administration. I det daglige assisterer Helle internt og særligt projektafdelingen. Helle har ansvaret for vores leverandøraftaler og serviceaftaler.

Siddende på vores kontor i Ikast har Helle et struktureret overblik over fakturaer og er vores smilende stemme i telefonen, hvor service er i højsædet.

Tlf. +45 2577 9393

Martin Olsen
Junior Project Manager
Martin Olsen

Martin har baggrund som elektriker og er under uddannelse som Maskinmester.

Som et led i hans uddannelse, er Martin en del af NTEK teamet, hvor han tilegner sig gode og resultatskabende erfaringer.

Martin har ansvaret for egne projekter og bidrager med ekstra ressourcer og støtte i projektafdelingen.

Tlf. +45 2534 9393

Mathias Poulsen
Junior Energy Consultant
Mathias Poulsen

Mathias har baggrund som Automekaniker og en igangværende uddannelse som Maskinmester. Som et led i hans uddannelse, er Mathias en del af NTEK teamet, hvor han tilegner sig gode og resultatskabende erfaringer. Mathias er tilknyttet rådgivningsopgaver, hvor han er deltagende i ansvaret for energiscreeninger, energirådgiving udarbejdelse af rapporter og dokumentation.

Tlf. +45 2285 4893

Teknisk-afdeling

Rasmus Rytter Jensen
Head of Technical Department / Partner
Rasmus Jensen NTEK

Rasmus er uddannet Elektriker og Maskinmester. Rasmus har flere års erfaring indenfor dimensionering og beregninger af ventilationsbehov, kvalitetssikring, tidsstyring og indkøb.

Rasmus er projektleder og udvikler på vores energi- og ventilationsprojekter fra start til slut.

Tlf. +45 2248 3848

Bo Thyrring Pedersen
Energy Consultant
Bo Thyrring Pedersen

Bo har uddannelse som Maskinmester med speciale indenfor energi, teknologi og management.

Udover udførsel af energiscreeninger og rådgivning, indsamler og behandler Bo data fra produktionsmiljøer, til brug af beregninger samt udarbejdelse af dokumentation og hjemtagelse af energitilskud.

Tlf. +45 2267 3848

Jonas Vestbo
Technical designer

Jonas er uddannet Teknisk Designer. Jonas har flere års erfaring fra rådgivende ingeniør, hvor han har erfaret sig teoretiske og praktiske færdigheder inden for byggeri og anlæg. Til daglig sidder Jonas back office og udarbejder design for ventilationsprojekter med BIM-software. Herunder kvalitetssikring, udarbejdelse af materialelister og tekniske specifikationer.

Tlf. +45 2293 9210

Administration afdeling

Anders Maagaard
CEO/ Co- Owner
Anders Maagaard

Anders er medejer af NTEK og er uddannet Maskinmester og Energirådgiver.

Med 15 års erfaring inden for energioptimering samt projektledelse af energi- og ventilationsprojekter har han set det meste, og har brede kompetencer indenfor sit fag.

Anders er tovholder på alle løbende projekter.

Tlf. +45 9393 2209

Helle Frølund
Project Assistant
Helle Frølund

Helle har baggrund inden for IT administration. I det daglige assisterer Helle internt og særligt projektafdelingen.

Helle har ansvaret for vores leverandøraftaler og serviceaftaler.
Siddende på vores kontor i Ikast har Helle et struktureret overblik over fakturaer og er vores smilende stemme i telefonen, hvor service er i højsædet.

Tlf. +45 2577 9393

Få en personlig konsultation.

VORES MISSION

  • Vores mission er at levere energi- og ventilationsløsninger skræddersyet til den enkelte kunde. Hertil anvendes vores lange erfaring og vores jordnære tilgang til projekterne.

VORES FILOSOFI

  • Vores filosofi er at levere gode løsninger med 100% tilfredshed. Det betyder at du som kunde har vores ord for, at vi leverer en skræddersyet løsning til dig, som du kan være tryg ved.