Fødevareindustri
Hos NTEK har vi specialister, tilegnet sig mangeårig erfaring og kompetencer inden for komplekse udsugnings- og ventilationsløsninger i fødevareindustrien, særligt inden for ATEX-zoner, samt transport af støv og pulver.
Vores samarbejdspartnere, primært i mejeri- og brødfabrikker oplever vores tilstedeværelse på deres sites, med professionalisme og vi lægger stort engagement i at efterleve angivne retningslinjer om sikkerhed i de forskellige zoner og hygiejnekrav. Nedenstående cases, er særligt valgt ud for at vise vores kompetencer inden for dette område. Kontakt os gerne, hvis i har spørgsmål til netop jeres fødevarer virksomhed.
Nyt ventilationsanlæg hos Struer Brød
Orkla Foods Struer brød har for nyligt fået opsat endnu et ventilationsanlæg. Anlægget er nr. 5 i rækken af anlæg som NTEK har leveret.
Opgradering af indeklima i Pilotrum
Aggregatet har til hensigt at nedkøle lokalet og skabe et bedre indeklima for personale og produktionsudstyr.
Udsugning af overskudsvarme
Indblæsning via vandrette og lodrette tekstilposer, som er placeret iht. produktionsudstyr og tanke.
Lakrids By Bülow
havde et ønske om at få opgraderet udsugningen fra deres sukker dragee tromler. De krævede en løsning som ud over at…
Ny ventilation med køl til pakkeri
Vores kunde havde et ønske om at højne arbejdsmiljøet for medarbejderne i deres pakkeri. Pakkerimaskiner afgiver en del varme
Afsugning
Vores kunde, har investeret i opgradering af deres Compound Rum, hvor forskellige pulverblandinger bliver afsækket til kunder.
Udsugning fra krydderirum ATEX
Hos Arla Foods har vi etableret et nyt udsugningsanlæg i renrum til udsugning af støv fra krydderier.
Rumudsugning Ælteri
Struer Brød, en fabrik i ORKLA koncernen har indledt næste skridt til optimeringen af produktionen og udskiftet ventilationsanlægget.
Udsugning og ventilation brødfabrik
NTEK har energiscreenet og efterfølgende udarbejdet forslag til handlingsplan for at gennemføre de punkter i screeningen.