Kunde referencer

Vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed, hvad end der skal søges om indenfor energitilskud gennem energioptimeringer eller der blot ønskes energirådgivning eller projektvejledning. Måske det er noget kompleks udsugning i ATEX miljøer eller blot rumventilation. I nedenstående referencer kan du læse om hvilke udfordringer de enkelte virksomheder havde, og hvilke løsninger hver enkelt case nåede frem til. Hvis du ønsker, at vi tager et kig på din virksomhed, eller hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.
Energi
Energiberegninger

Vi tilbyder hjælp og sparring, når din erhvervsvirksomhed ønsker rådgivning eller en skræddersyet energiplan. Med udgangspunkt i at reducere omkostningerne og øge bæredygtigheden, er vi med i hele processen hvad end der ønskes rådgivning, projektvejledning eller ansøgninger inden for energitilskud. Vi fokuserer på at levere gode og dokumenterede resultater. Nedenstående eksempler er cases vi har taget ud, til inspiration. Kontakt os gerne, hvis i har spørgsmål til netop jeres fødevarer virksomhed.

Fødevareindustri
Arla

Hos NTEK har vi specialister, tilegnet sig mangeårig erfaring og kompetencer inden for komplekse udsugnings- og ventilationsløsninger i fødevareindustrien, særligt inden for ATEX-zoner, samt transport af støv og pulver. Vores samarbejdspartnere, primært i mejeri- og brødfabrikker oplever vores tilstedeværelse på deres sites, med professionalisme og vi lægger stort engagement i at efterleve angivne retningslinjer om sikkerhed i de forskellige zoner og hygiejnekrav.

Industriventilation
Ny ventilation med køl til pakkeri

Vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed, hvad end der skal søges om indenfor energitilskud gennem energioptimeringer eller der blot ønskes energirådgivning eller projektvejledning. Måske det er noget kompleks udsugning i ATEX miljøer eller blot rumventilation. I nedenstående referencer kan du læse om hvilke udfordringer de enkelte virksomheder havde, og hvilke løsninger hver enkelt case nåede frem til. Hvis du ønsker, at vi tager et kig på din virksomhed, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Kemirum
Hillerød Forsyning

Vi er stolte af at være markedsførende indenfor udsugningsløsninger og rådgivning for alt lige fra systemløsninger til totalindretning af kemirum til landets Genbrugspladser. Vi udvikler konstant på de bedste løsninger af bæredygtige komponenter og udstyr til håndtering og brug i arbejdsprocesser, som medarbejderne får gavn af i det daglige arbejde. Allerede ved den første kontakt, inddrager vi gerne pladspersonaler, så vi kan afdække det specifikke behov på den enkelte arbejdsplads i tæt samarbejde.