Kemirum & Farligt Affald

Vi tilbyder komplette løsninger til kemirum og rum med farligt affald
NTEK tilbyder komplette løsninger til kemirum og til rum med farligt affald på genbrugspladser over hele Danmark. Vi tilbyder løsninger indenfor ventilation, daglig håndtering af tønder og containere med farligt affald, olie affald i sikrede systemer med pumpeanlæg til tømning af tunge dunke og tønder, conveyor systemer som sikrer en let og automatiseret håndtering som kommer medarbejderen til gode.

Vi tilbyder vores rådgivning i tæt samarbejde med vores kompetente underleverandører ud fra afprøvede og dokumenterede løsninger igennem flere år.

Udsugningslåg til tønder og 660L containere

Vores specialudviklede udsugnings komponenter sikrer som de eneste på markedet, et konstant og tilstrækkeligt sug fra tønder og containere hvor de både er lukkede eller åbne under påfyldning. Ideel til farligt affald.

Som en nyhed, kan vi nu også levere udsugningslåg med et vindue af plexiglas. Således kan medarbejderen orientere sig hurtigere når han går igennem kemirummet for at se hvilke tønder der skal med vognmanden.

Lad os tage en uforpligtende snak om Jeres behov og mulige løsninger.

 

  • Udsugningslåg til 220 – 120 – 60 – 30 ltr. Tønder
  • Udsugningskabiner til 660 ltr. Containere

Olie affaldssystemer med pumpeanlæg

Oliehåndteringssystemer til farligt olie affald, tilbyder vi ofte som specialbyggede løsninger, til netop den opgave- og det behov, der er på de forskellige steder. De kan leveres i en samlet enhed, hvor alt er påbygget en 1000 – 2500 ltr. Dobbeltvægget olietank som tømmes direkte af vognmanden, eller som et decentralt anlæg hvor affaldsolien håndteres i et mindre anlæg og automatisk pumper affaldsolien videre ud i en 1000-2500 ltr. Opbevaringstank som er placeret et andet sted hvor vognmanden kan afhentes affaldsolien. Alle vores systemer indeholder grov filtrering som er med til at anlægget ikke så let stopper til.

Vores pumpesystemer er trykluftdrevne og bygget til at håndtere affaldsolie. Pumpe systemerne kan leveres uafhængig af andre systemer og monteres på væg eller flytbart stativ.

 

  • Oliebar system med decentral olietank og trykluftpumpe
  • Oliebar system leveret som kompaktanlæg med alle funktioner i en central løsning
  • Oliepumpe system trykluftdrevet inklusiv suge lanse til tømning af tunge dunke og tønder

Tansportbaner og vogne til håndtering af tønder

Conveyorsystemer benyttes til at håndtere tønderne med farligt affald i kemirummet. Tønderne står fast på en transportbane og kan dermed automatisk ved brug af et betjeningspanel, køres hen til et ønsket sted for derefter når der er sat låg på tønden og den er afsikret, at flytte tønden over på pallen som vognmanden afhenter. Alt dette foregår uden tung håndtering af medarbejderne, samt på en langt sikre måde.

Vi har et komplet program af specialudviklede tøndevogne til håndtering af fraktionstønder. Tøndevognen er udviklet således, at den passer ind i hjørnet af en palle. Når tønden skal sættes på en palle, køres vognen ind på hjørnet således tønden derved står på pallen med 70% af tønden. Tønden kan derefter let rykkes på plads uden tunge løft eller træk.

Vores rullevogne kan leveres i forskellige størrelser, samt i galvaniseret udførelse eller rustfri udførelse. Hjulene på rullebordene er kraftige og kan tåle at blive brugt, to af hjulene kan aflåses således rullebordet står stabilt når kunderne skal sætte deres affald på bordet.

Lad os tage en uforpligtende snak om din behov og mulige løsninger

  • Conveyor transportbånd specialbygget og tilpasset kemirum
  • Special udviklede transportvogne til 220-120-60 ltr tønder
Ring til NTEK