Tinby

Rådgivning udsugning og ventilation

Tinby A/S producerer et produkt for en kunde, hvor der stilles store krav til både en stabil og høj kvalitet. Under processen som foregår i en ovn med høje temperaturer, udskilles der et affaldsprodukt som bliver flydende og meget klistret.

Dette bevirker, at ovnen som er ca 20 meter lang, ret hurtigt bliver sat til indvendigt og derfor jævnligt skal have en total rengøring. Dette betyder udover at anlægget skal stå stille og ikke kan producere, også høje omkostninger til rengøringsproceduren.

Vores opgave
Der skulle findes en løsning til at kunne undgå stop i produktionen samt hvis man kunne opnå at skulle rengøre så meget ville det være en stor gevinst. Løsningen skulle findes i at få nogle eksperter til at komme op med et filter der kunne udskille affaldsstoffet under processen. Altså skulle vi have systemet lavet om til et lukket system hvor vi kunne filtrere den varme luft uden den blev afkølet, da dette ville gå ud over kvaliteten og stabiliteten i processen.

Efter at have fundet den løsning man tror på i tæt samarbejde med Tinby A/S, har vi bistået med at få opsat budget priser samt leverandører der kunne udføre opgaven. På denne måde har Tinby A/S haft mulighed for at vælge den løsning til det budget man har ønsket, og Konsulentsupporten har været tovholder i projektet, og har bidt ind med vores brede netværk af leverandører og teknikere som løbende har været indblandet i at fremkomme med en løsning som er brugbar og nu skal bruges i et forsøg.

Læs videre om ventilationløsninger.

Snak med en ekspert Jesper

Hvad kan NTEK gøre for din virksomhed?

Bedre ventilation

Har du behov for bedre ventilation og en mere effektiv udsugning i din virksomhed?

Energioptimering

Er du interesseret i en energioptimering, der kan reducere de samlede energiomkostninger?

Rådgivning

Har du brug for rådgivning om korrekt håndtering af farligt affald og den rigtige indretning af kemirum?

Håndtering af udsugningen

Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere udsugningen i rum med gas, dampe eller brandfarligt støv (Atex)?

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for at få rådgivning og svar på dine spørgsmål. Hos NTEK er vi eksperter inden for energi, ventilation, ATEX og farligt affald.

Få kontakt til vores rådgivere allerede nu

Salgskonsulenter

Søren Nielsen
Salgschef / Medejer
Søren Nielsen Salgschef & Medejer

Søren har 32 års erfaring inden for rådgivning og salg af tekniske projekter, samt 20 års erfaring med ventilation til industrien.

Tlf. +45 2818 3848

Daniel Jensen
Salgskonsulent
Daniel Jensen Salgskonsulent

Daniel er Salgskonsulent på tekniske projekter inden for udsugning, ventilation og energioptimering til industrikunder.

Tlf. +45 9393 1765

Stella Bitsch Rasmussen
Salgs & Marketingskoordinator
Stella Bitsch Rasmussen Salgs & Marketingskoordinator

Stella har 10 års erfaring inden for samarbejde- og salg til fødevareindustrien. Til daglig sidder Stella Back Office på kontoret.

Tlf. +45 2272 9393