Energisyn

Oplev de besparelser der følger med et energisyn

LOVPLIGTIG ENERGISYN OG SCREENING
NTEK udfører lovpligtige Energisyn i henhold til gældende regler, samt leverer vi konstruktive energi- og ventilations screeninger af industri- og erhvervsvirksomheder. Læs mere om dette i Bekendtgørelsen 1212 som blandt andet beskriver hvilke typer virksomheder der omfattes af det lovpligtige Energisyn. Her er et kort udsnit:

”En virksomhed, der globalt har mindst 250 ansatte opgjort som fuldtidsstillinger og en årlig omsætning på mindst 50 millioner euro eller en årlig balance på mindst 43 millioner euro opgjort efter aflagt årsregnskab. Definitionen gælder også for offentlige virksomheder, der fungerer på markedsvilkår.”

Energioptimering

MÅLBARE RESULATER
Ved udførelsen af Energisyn og screeninger udarbejdes målinger af energiforbruget i den daglige proces i for eksempel produktionsvirksomheder. Alle bygninger gennemgås og screenes af vores kompetente energirådgivere som besidder en bred know how indenfor blandt andet styringsformer, drift af produktionsmaskiner, varme styring (herunder returvand), bygninger og så videre. Der kigges ligeledes på firmabiler og driften af disse. Kort sagt bliver din virksomhed gennemgået effektivt for at finde muligheder for at kunne optimere.

Ved NTEK har vi god erfaring med at bruge den følgende proces:

Energisyn sker i en proces som opdeles i 5 følgende faser. Under Energisynet er der løbende dialog omkring fremdrift og koordinering af data og resultater. NTEK er tovholder og leder proceduren hele vejen.

Energisyn Danmark

Energisyn Danmark

Proces for energisyn I store virksomheder
Vores resultater fra gennemførte Energisyn har i gennemsnit vist 15 % besparelse ved simpel TBT under 3 år, hvilket er væsentlig bedre end landsgennemsnittet på 5,2 år. Vores erfaring for Energisyn giver jer gode resultater med de mest rentable projekter.

Snak med en ekspert Jesper

Hvad kan NTEK gøre for din virksomhed?

Bedre ventilation

Har du behov for bedre ventilation og en mere effektiv udsugning i din virksomhed?

Energioptimering

Er du interesseret i en energioptimering, der kan reducere de samlede energiomkostninger?

Rådgivning

Har du brug for rådgivning om korrekt håndtering af farligt affald og den rigtige indretning af kemirum?

Håndtering af udsugningen

Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere udsugningen i rum med gas, dampe eller brandfarligt støv (Atex)?

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for at få rådgivning og svar på dine spørgsmål. Hos NTEK er vi eksperter inden for energi, ventilation, ATEX og farligt affald.

Få kontakt til vores rådgivere allerede nu

Salgskonsulenter

Søren Nielsen
Head of Sales / Co- Owner
Søren Nielsen Salgschef & Medejer

Søren har 32 års erfaring inden for rådgivning og salg af tekniske projekter, samt 20 års erfaring med ventilation til industrien.

Tlf. +45 2818 3848

Daniel Jensen
Salgskonsulent
Daniel Jensen Salgskonsulent

Daniel er Salgskonsulent på tekniske projekter inden for udsugning, ventilation og energioptimering til industrikunder.

Tlf. +45 9393 1765

Stella Bitsch Rasmussen
Salgs & Marketingskoordinator
Stella Bitsch Rasmussen Salgs & Marketingskoordinator

Stella har 10 års erfaring inden for samarbejde- og salg til fødevareindustrien. Til daglig sidder Stella Back Office på kontoret.

Tlf. +45 2272 9393