Energi Service Aftale – ESA

En energiløsning udviklet til små, mellemstore- og helt store virksomheder

En ny energiløsning

Energi Service Aftale (ESA), en energiløsning som er udviklet til små, mellemstore og helt store virksomheder, som har en interesse og behov for at have en fast samarbejdspartner på sparring og gennemførelser af energioptimerings projekter.

En ESA kan indeholde en aftale om alt fra 10 – 200 energikonsulent timer eller mere om året. Det er helt op til dine ønsker og forventninger.

 

NTEK kan dimensionere og projekt lede helt eller delvis, projekter indenfor de forskellige tiltag der måtte være i tankerne, lige fra styringer, varmeanlæg/ varmestyring, køleanlæg og ikke mindst udsugning- og ventilation, hvor vi også er entreprenører på salg- og installation. 

Giv os et kald og lad os sammen skræddersy en Energi Service Aftale som passer til din virksomhed. Alle skal med en ESA have muligheden for at kunne få sparring på energioptimering.

ATEX udsugningsventilator
Vores tanker hos NTEK om størst muligt udbytte af en ESA, går på at vi besøger dig og din virksomhed minimum 1 gang om året hvor vi laver en walk & talk i produktionen og efterfølgende sætter os sammen og snakker om hvad der rører sig nu og i fremtiden hos jer.

NTEK byder ind med forslag til eventuelle energimæssige ting, der bør kigges ind i med eventuelle ændringer eller udvidelser af produktionen der skal ske, alt sammen med fokus på at energioptimere og finde muligheder for at kunne søge eventuelle tilskud der kunne være.

 

Lad os hjælpe!

Vil du høre mere om energioptimering?

Fokus er at lave helhedsorienterede løsninger, som optimerer installations- og driftsomkostninger.

Ring til NTEK