Energi Service Aftale – ESA

En energiløsning udviklet til små, mellemstore- og helt store virksomheder

EN NY ENERGILØSNING
Energi Service Aftale (ESA), en energiløsning som er udviklet til små, mellemstore og helt store virksomheder, som har en interesse og behov for at have en fast samarbejdspartner på sparring og gennemførelser af energioptimerings projekter.
En ESA kan indeholde en aftale om alt fra 10 – 200 energikonsulent timer eller mere om året. Det er helt op til dine ønsker og forventninger.

Vores tanker hos NTEK om størst muligt udbytte af en ESA, går på at vi besøger dig og din virksomhed minimum 1 gang om året hvor vi laver en walk & talk i produktionen og efterfølgende sætter os sammen og snakker om hvad der rører sig nu og i fremtiden hos jer.

NTEK byder ind med forslag til eventuelle energimæssige ting, der bør kigges ind i med eventuelle ændringer eller udvidelser af produktionen der skal ske, alt sammen med fokus på at energioptimere og finde muligheder for at kunne søge eventuelle tilskud der kunne være.

NTEK kan dimensionere og projekt lede helt eller delvis, projekter indenfor de forskellige tiltag der måtte være i tankerne, lige fra styringer, varmeanlæg/ varmestyring, køleanlæg og ikke mindst udsugning- og ventilation, hvor vi også er entreprenører på salg- og installation.

Giv os et kald og lad os sammen skræddersy en Energi Service Aftale som passer til din virksomhed. Alle skal med en ESA have muligheden for at kunne få sparring på energioptimering.

Energioptimering
Snak med en ekspert Jesper

Hvad kan NTEK gøre for din virksomhed?

Bedre ventilation

Har du behov for bedre ventilation og en mere effektiv udsugning i din virksomhed?

Energioptimering

Er du interesseret i en energioptimering, der kan reducere de samlede energiomkostninger?

Rådgivning

Har du brug for rådgivning om korrekt håndtering af farligt affald og den rigtige indretning af kemirum?

Håndtering af udsugningen

Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere udsugningen i rum med gas, dampe eller brandfarligt støv (Atex)?

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for at få rådgivning og svar på dine spørgsmål. Hos NTEK er vi eksperter inden for energi, ventilation, ATEX og farligt affald.

Få kontakt til vores rådgivere allerede nu

Salgskonsulenter

Søren Nielsen
Head of Sales / Co- Owner
Søren Nielsen Salgschef & Medejer

Søren har 32 års erfaring inden for rådgivning og salg af tekniske projekter, samt 20 års erfaring med ventilation til industrien.

Tlf. +45 2818 3848

Daniel Jensen
Salgskonsulent
Daniel Jensen Salgskonsulent

Daniel er Salgskonsulent på tekniske projekter inden for udsugning, ventilation og energioptimering til industrikunder.

Tlf. +45 9393 1765

Stella Bitsch Rasmussen
Salgs & Marketingskoordinator
Stella Bitsch Rasmussen Salgs & Marketingskoordinator

Stella har 10 års erfaring inden for samarbejde- og salg til fødevareindustrien. Til daglig sidder Stella Back Office på kontoret.

Tlf. +45 2272 9393