Urskou

Komplet udsugning til smedeværksted

Konsulentsupporten har udført dette projekt som rådgiver. Komponenter er indkøbt af bygherre selv med vejledning fra Konsulentsupporten. Rørføring og aggregater samt flere komponenter er indkøbt igennem Konsulentsupporten.

Urskou A/S byggede nyt domicil i Grindsted. Pladsen på den gamle adresse var blevet for trang, samt var det ikke tidssvarende i form af den udvikling virksomheden har haft igennem de senere år.

Ny procesventilation
Der er monteret nye punktsugearme i produktionshallen ved svejse bordene. Det var et ønske, at sugearmene skulle være fleksible samt at de kunne nå i et bredt område, da der ind imellem også var behov for at kunne svejse større emner på gulvet. Der er ydeligere lavet nedføringer afsluttet med manuelle spjæld. Formålet er, at der kan kobles en fleksibel slange på udtaget til brug for opgaver hvor der skal svejses op under emner og en punktsugearm ikke kan komme tæt nok på til at bortsuge slibestøv og svejse røg.

Hele procesanlægget drives af en ventilator som er frekvensstyret, samt er der monteret filteranlæg på systemet for at sikre der ikke kommer noget ud som er miljøskadeligt. Anlægget er desuden dimensioneret med en vis overkapacitet og er dermed fremtidssikret. Frekvensstyringen sikre, at der ikke bruges unødig energi.

Inde i vaskehallen er der yderligere monteret en punktsugearm til brug for fjernelse af dampe fra rengøringsopgaver. Denne udsugning kører for sig selv med afslutning direkte ud til det frie.

Nyt rumventilationsanlæg
I produktionshallen er der monteret indblæsningsposer for at sikre konstant frisk luft. Der suges luft fra rummet med samme kapacitet som der suges ud. Den filtrerede udsugede luft fra procesanlægget, føres ind i genvindingen for at udnytte varmen. Anlægget har en høj genvindingsværdi og er styret af en let overskuelig panel på dansk. Styringen indeholder blandt andet flere muligheder for at indstille nogle faste systemer som kører automatisk, der er desuden indbygget timer og mulighed for tilslutning til CTS. ( styring fra pc

Snak med en ekspert Jesper

Hvad kan NTEK gøre for din virksomhed?

Bedre ventilation

Har du behov for bedre ventilation og en mere effektiv udsugning i din virksomhed?

Energioptimering

Er du interesseret i en energioptimering, der kan reducere de samlede energiomkostninger?

Rådgivning

Har du brug for rådgivning om korrekt håndtering af farligt affald og den rigtige indretning af kemirum?

Håndtering af udsugningen

Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere udsugningen i rum med gas, dampe eller brandfarligt støv (Atex)?

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for at få rådgivning og svar på dine spørgsmål. Hos NTEK er vi eksperter inden for energi, ventilation, ATEX og farligt affald.

Få kontakt til vores rådgivere allerede nu

Salgskonsulenter

Søren Nielsen
Salgschef / Medejer
Søren Nielsen Salgschef & Medejer

Søren har 32 års erfaring inden for rådgivning og salg af tekniske projekter, samt 20 års erfaring med ventilation til industrien.

Tlf. +45 2818 3848

Daniel Jensen
Salgskonsulent
Daniel Jensen Salgskonsulent

Daniel er Salgskonsulent på tekniske projekter inden for udsugning, ventilation og energioptimering til industrikunder.

Tlf. +45 9393 1765

Stella Bitsch Rasmussen
Salgs & Marketingskoordinator
Stella Bitsch Rasmussen Salgs & Marketingskoordinator

Stella har 10 års erfaring inden for samarbejde- og salg til fødevareindustrien. Til daglig sidder Stella Back Office på kontoret.

Tlf. +45 2272 9393