Udarbejdelse af ATEX APV

Vi tilbyder udarbejdelse af ATEX APV og CE godkendelser

Udarbejdelse af ATEX APV

For at kende kravene til dine omgivelser hvor dine medarbejdere arbejder, eventuelt i et ATEX-miljø, er det nødvendigt at få udarbejdet en APV, og nogle gange en ATEX APV.

Ved at få udarbejdet en sådan, kan du sikre dig at forholdene er i orden omkring sikkerhed, og specielt sikkerhed for dine medarbejdere hvis de arbejder i områder med eksplosivt støv eller dampe.

ATEX udsugningsventilator

Modtag whitepaper om ATEX og brandsikring

Udfyld formularen til højre og modtag vores whitepaper om ATEX og brandsikring ved ventilationsløsninger direkte i din indbakke.

Du bliver på samme tid skrevet op til vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder om ATEX.

Farligt affald brocher

Det gælder om at have tænkt over tingene når det kommer til ATEX

Ved at kigge på produktionen, arbejdsgange og funktioner, produkter og komponenter og så videre, finder man frem til hvordan tingene skal løses, og om der er noget der bør kigges mere på eller ændres.
Det er en god øvelse som bringer mange gode ting med sig, som optimeringer og nye arbejdsgange der i mange tilfælde kan fjerne problematikken omkring ATEX.

Giv os et kald og lad os få startet op på denne snak, og set på din produktion med andre øjne. Det koster gratis at ringe og få en uforpligtende snak om tingene.

ATEX punkt sugearm

Lovpligtige CE-Godkendelser af udsugnings- og ventilationsløsninger indenfor ATEX

Energisyn konsulent - rådgivning

Når du installerer nye udsugningsløsninger som er sammenbyggede med flere aktive komponenter skal den samlede installation være CE-Godkendt. Det kræver loven ganske enkelt.

Jo mere kompleks din nye udsugnings installation er, for eksempel hvis den indeholder krav til ATEX, jo vigtigere er det at få udført en lovpligtig CE-Godkendelse. En CE-Godkendelse er din sikkerhed for at installationen er korrekt og sikkert udført, det er en kvalitetskontrol ganske enkelt.

Tag fat i Anders Maagaard på 93932209 og hør mere om dette

Din sikkerhed for en korrekt ATEX-LØSNING

CE-Godkendelsen udføres typisk af en udefrakommende teknisk rådgiver som har speciale i at udføre disse godkendelser og har en bred viden om de farer der er til stede når der skal bortsuges brandfarlig og eksplosivt støv eller dampe, og der er mange ting som skal dokumenteres og tages højde for i sådanne projekter. Det er alt fra funktioner af spjæld til komponentvalg, lufthastigheder og sikkerhedskomponenter og så videre, for slet ikke at snakke om det elektriske arbejde som udføres i installationen.

Der er mange ting som skal med i overvejelserne når der skal håndteres komplekse udsugnings- og ventilationsanlæg. Har du brug for sparring omkring løsninger og fremgangsmåder så giv os et uforpligtende kald og kom et skridt videre.

ATEX punkt sugearm

Lad os hjælpe!

Vil du høre mere om udarbejdelse af ATEX APV og CE godkendelser?

Fokus er at lave helhedsorienterede løsninger, som optimerer installations- og driftsomkostninger samt holder sikkerhedsniveauet i top.

Ring til NTEK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag gratis vores brochure omkring håndtering af ATEX indenfor industri- og erhverv.

Vi har sendt dig en e-mail