Spånsugeranlæg

Bortsugning af træstøv og spåner

SPÅNSUGNINGSANLÆG TIL INDUSTRI, SLØJDLOKALER OG FGU SKOLER
Et spånsugeranlæg er en god ide, når du har lette materialer fra enten træ, plastic, papir og andre tilsvarende støvtyper som skal flyttes fra A til B. Ntek har agenturet og forhandlingen af LH Produkter, som fremstiller disse spånsugeranlæg i Sverige, Ntek er forhandler i Danmark.

Vores leverandør producerer alt fra filteranlæg og ventilatorer til rør og klapventiler samt rengøringsudstyr til gulve og maskiner. Ntek er rigtig glade for denne mulighed for at kunne tilbyde vores kunder et solidt produkt direkte fra Sverige. Hvis du har specielle ønsker til spånudsugningsanlæg, så kontakt os endeligt. Ntek bygger spånudsugningsanlæg efter ønske fra vores kunder.

TRÆVÆRKSTEDER, FGU SKOLER OG ALT ANDET MED TRÆBEARBEJDNING
Vi kommer gerne og kigger på jeres nye projekt. Om det er et lille anlæg eller større anlæg, så levere vi det med glæde til jer.

Det er med stor fordel at have ordentlig udsugning til dit værksted, da det suger spånerne, hvilket gør at maskinerne ikke nødvendigvis bliver lige så hurtigt nedslidte som de ellers ville ved dårlig udsugning.

Anlæggene kan også benyttes til støvsugning af gulve og maskiner så man derved overholder arbejdsmiljøkravene. Det er muligt at tilslutte den medfølgende støvsugerslange og rengøringsudstyr til rørsystemet via klapventiler, som føres rundt i værkstedet. Man skal tage højde for at anlæggene kan støje når der transporteres spåner med høj hastighed i rørene.

Energioptimering
TRÆVÆRKSTEDER

HVORNÅR SKAL JEG BRUGE ET ATEX SPÅNSUGERANLÆG?

Dit spånsugeranlæg skal være EX godkendt, når der er tale om brandfarligt og eksplosivt støv. Træstøv er under kategorien brandfarlig samt eksplosivt støv. Derfor er vores spånsugeranlæg ATEX godkendte, og det er altid noget vi spørger ind til når vi dimensionerer og anbefaler et spånudsugningsanlæg.

RUMVENTILATION TIL TRÆVÆRKSTED
I et træværksted kommer der hurtigt en duft af træ, og det er fordi man indånder træstøvet, som flyver rundt i rummet. Dette støv er faktisk rigtig farligt, og skal ud fra rummet. Det gør man med rumventilation. Rumventilationsaggregatet kan genvinde op til 80% af den varme som allerede er inde i rummet, og derfor vil du også spare på elregningen herved.

Salgskonsulenter

Søren Nielsen
Head of Sales / Co- Owner
Søren Nielsen Salgschef & Medejer

Søren har 32 års erfaring inden for rådgivning og salg af tekniske projekter, samt 20 års erfaring med ventilation til industrien.

Tlf. +45 2818 3848

Daniel Jensen
Salgskonsulent
Daniel Jensen Salgskonsulent

Daniel er Salgskonsulent på tekniske projekter inden for udsugning, ventilation og energioptimering til industrikunder.

Tlf. +45 9393 1765

Stella Bitsch Rasmussen
Salgs & Marketingskoordinator
Stella Bitsch Rasmussen Salgs & Marketingskoordinator

Stella har 10 års erfaring inden for samarbejde- og salg til fødevareindustrien. Til daglig sidder Stella Back Office på kontoret.

Tlf. +45 2272 9393

Snak med en ekspert Jesper

Hvad kan NTEK gøre for din virksomhed?

Bedre ventilation

Har du behov for bedre ventilation og en mere effektiv udsugning i din virksomhed?

Energioptimering

Er du interesseret i en energioptimering, der kan reducere de samlede energiomkostninger?

Rådgivning

Har du brug for rådgivning om korrekt håndtering af farligt affald og den rigtige indretning af kemirum?

Håndtering af udsugningen

Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere udsugningen i rum med gas, dampe eller brandfarligt støv (Atex)?

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for at få rådgivning og svar på dine spørgsmål. Hos NTEK er vi eksperter inden for energi, ventilation, ATEX og farligt affald.

Få kontakt til vores rådgivere allerede nu